Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton a încălcat o tradiție regală. Cum a apărut la slujba de Paște

Kate Middleton a încălcat o tradiție regală. Cum a apărut la slujba de Paște
7

de Roxana Mirea,

Kate Middleton a încălcat o tradiție regală chiar în duminica Paștelui. Prezentă la slujba din duminică de la Castelul Windsor, soția Prințului William a arătat fabulos într-o ținută albastră, însă un mic detaliu a ieșit în evidență.

Cum a încălcat Kate Middleton o tradiție regală

Kate Middleton a arătat superb într-o rochie albastră, tip palton pentru slujba din duminica Paștelui de la Castelul Windsor, dar un mic detaliu al look-ului ei i-a înnebunit pe fanii regali. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a făcut o alegere surprinzătoare, având unghiile date cu o ojă de un roșu aprins pentru prima dată în public de când s-a căsătorit cu prințul William, în 2011.

Nu au existat niciodată reguli stricte cu privire la oja de pe unghii, dar se știa că reginei Elisabeta – ca multora din generația ei – nu le plăcea oja colorată”, spune expertul în etichetă William Hanson pentru Page Six Style.

Cu toate acestea, Hanson, care ocupă funcția de director executiv al institutului de etichetă și protocol The English Manner, adaugă: „Având în vedere că duminica Paștelui este o zi de sărbătoare, nu este surprinzător faptul că am văzut o sclipire de culoare modestă împodobind unghiile Prințesei de Wales.”

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În timp ce regretata regină Elisabeta a II-a a fost o adeptă a lacului de unghii roz pal, alte femei din familia regală, cum ar fi prințesa Eugenie și ducesa de Edinburgh, au purtat în trecut lacuri de unghii viu colorate. În timp ce Middleton a purtat de mai multe ori ojă roșie pe degetele de la picioare, ea nu a purtat niciodată culori închise pe unghiile de la mâini, alegând o manichiură transparentă sau nude sau, în multe cazuri, nu a folosit deloc ojă.

Nu este clar ce anume a inspirat-o pe prințesă să fie îndrăzneață, dar vom vedea dacă tendința va continua pe măsură ce vremea se încălzește.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton