Homepage  / Vedete străine

Perfectă în postura de Prințesă de Wales! Kate Middleton a întâmpinat demnitarii invitați la Palatul Buckingham

Perfectă în postura de Prințesă de Wales! Kate Middleton a întâmpinat demnitarii invitați la Palatul Buckingham
6

de Cătălina Matei,

Noua prințesă de Wales și-a preluat cu brio noile atribuții care îi revin o dată cu noul titlu. Astfel, alături de regele Charles al III-lea și alți membrii ai familiei regale, Kate Middleton i-a întâmpinat sâmbătă pe demnitarii din Commonwealth invitați la funeraliile de stat, în timpul unei recepții, la Palatul Buckingham. Soția prințului William a purtat colierul preferat al reginei Elisabeta a II-a, un model alcătuit din trei rânduri de perle.

Prințesa de Wales s-a alăturat regelui Charles al III-lea, reginei consort Camilla și prințului William la Palatul Buckingham sâmbătă după-amiază, unde au găzduit o recepție de prânz pentru liderii națiunilor din Commonwealth. Cu această ocazie, Kate a purtat colierul cu trei rânduri de perle, una dintre bijuteriile preferate ale reginei Elisabeta a II-a.

De altfel, potrivit unor surse de la Buckingham, citate de presa britanică, bijuteriile din colecția personală a Reginei, evaluate la aproape 110 milioande dolari, revin prințesei Catherine de Wales și fiicei sale, prințesei Charlotte.

Pe lângă colierul îndrăgit de Regină, Kate Middleton a mai purtat o pereche de cercei cu diamante și perle aparținând anterior suveranei britanice, o brățară alcătuită tot din trei rânduri de perle  și inelul ei de logodnă cu safir și diamante, care a aparținut cândva prințesei Diana.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Liderii din Commonwealth, încântați de prezența ireproșabilă a prințesei de Wales

Presa britanică a expus pe larg comentariile unor experți în limbajul corpului în ce privește prezența prințesei de Wales la prânzul oferit liderilor din Commonwealth, care aa vut loc sâmbătă la Palatul Buckingham. Astfel, Kate Middleton a părut „încrezătoare și regală”, în timp ce a aplicat „tehnici de ascultare activă, și-a privit interlocutorii în ochi și s-a folosit de atingeri protocolare”.

Prințesa de Wales a părut astăzi „încrezătoare și regală”, în timp ce și-a pus „oamenii în largul lor cu tehnici de ascultare activă, ritualuri de atingere și angajare prelungită a ochilor”, potrivit unui expert în limbajul corpului, citat de Daily Mail.

Specialista în comunicare Judi James a declarat pentru FEMAIL că limbajul corporal al lui Kate s-a schimbat dramatic de la primul ei prânz la Palat, imediat după luna de miere din 2011.

„Pe atunci, părea timidă și fără experiență, atingându-și anxios părul în timp ce se apleca ușor și își ridică geanta într-un gest de barieră. Astăzi vedem o femeie încrezătoare, cu aspect foarte regal, care în mod clar îi fac epe oaspeți să se simtă în largul lor, folosindu-se de tehnici de ascultare activă și chiar ritualuri de atingere”, a spus Judi.

În același timp, tot prințesa Catherine de Wales a primit-o personal și pe soția președintelui Ucrainei, Olena Zelenska.

Foto: Hepta
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton