Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton a strălucit la un eveniment. Cerceii ei de 50 de lei i-au impresionat pe cei prezenți

Kate Middleton a strălucit la un eveniment. Cerceii ei de 50 de lei i-au impresionat pe cei prezenți
8

de Roxana Mirea,

Kate Middleton a strălucit la un eveniment la care a participat marți, 19 octombrie. Aceasta a atras toate privirile datorită ținutei ei impresionante, mai ales că a renunțat la culorile sobre și a optat pentru haine de un roșu aprins. Cât au costat ținuta și accesorile alese de soția Prințului William.

Cât a costat ținuta lui Kate Middleton

Kate Middleton a ținut un discurs, marți, 19 octombrie, pentru campania „Taking Action on Addiction” a organizației Forward Trust. La acest eveniment dedicat dependențelor, soția Prințului William a optat pentru o ținută impresionantă, care, parcă, ne pregătește pentru sezonul de sărbătoare.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a purtat o bluză roșie din cașmir Polo Ralph Lauren, care a costat 213 euro și o fustă midi, plisată de Christopher Kane, pentru care Kate a scos din buzunar suma impresionantă de 854 de euro, potrivit Page Six. Totuși, hainele și-au meritat banii pentru că au avantajat-o foarte mult pe soția Prințului William.

Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi de piele nude marca Ralph Lauren (579 euro) și o geantă mică, de culoare maro, marca DeMellier „Nano Montreal”, pentru care Ducesa a plătit 339 de euro.

Cu toate acestea, bijuteriile alese de Kate Middleton au atras cu adevărat atenția. În locul diamantelor sau perlelor, soția Prințului William a ales o pereche de cercei Asos care se vând cu 12 euro. Cerceii sunt placați cu aur de 14 karate.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton