Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, apariție strălucitoare pe covorul roșu de la premiera „James Bond”

Kate Middleton, apariție strălucitoare pe covorul roșu de la premiera „James Bond”
10

de Cătălina Matei,

Ultimul film din seria „James Bond” cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 a avut premiera mondială marţi seară, la Londra, moment ce a fost marcat și de apariția fără cusur a ducilor de Cambridge şi a prinţului Charles și a soției sale, Camilla. Din rândul familiei regale britanice, cea care a atras toate privirile a fost Kate Middleton, soția prințului William, care a purtat o rochie spectaculoasă.

După ce premiera mondială a filmnului „James Bond – No Time To Die” a fost amânată de trei ori până acum, din cauza pandemiei cu COVID-19, iată că momentul mult așteptat de fanii seriei a avut loc în sfârștit, aseară, la Londra. Evenimentul s-a desfășurat la Royal Albert Hall, iar dintre toate celebritățile prezente pe covorul roșu ducesa de Cambridge a atras toate privirile.

Însoțită de prințul William, Kate Middleton a purtat o rochie strălucitoare, creația designerului britanic Jenny Packham, estimată la 4.000 de euro, accesorizată cu o pereche de cercei aurii marca O’Nitaa. Cei prezenți au asemuit-o cu o zeiță din mitologia egipteană, impresionați fiind de efectul dramatic generat de capa rochiei.

De altfel, ducesa de Cambridge a fost surprinsă în timpul discuției cu actorul Daniel Craig, în timp ce acesta i-a spus “Arăți adorabil!”.

Pe lângă vedetele filmului, la gala care a avut loc la „Royal Albert Hall” au participat și Harry Kane, căpitanul naționalei Angliei și al celor de la Tottenham, și Emma Răducanu, noua senzație a sportului britanic.

Campioana de la US Open a avut una dintre cele mai apreciate apariții ale serii, într-o rochie albă, lungă.

„No Time to Die” este al 25-lea lungmetraj din franciză şi al cincilea cu Daniel Craig în rol principal.

El a declarat pentru BBC Radio 5 că rolul a fost „incredibil de important pentru cinema şi istorie şi greutatea asta a fost pe umerii mei un timp. Am fost incredibil de norocos. Sunt incredibil de mândru, dar e momentul să merg mai departe”.

Lungmetrajul va rula în cinematografele din Europa începând din 30 septembrie. În Statele Unite, el va fi lansat pe 8 octombrie.

Acţiunea din „No Time to Die” are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica. Liniştea lui nu a durat însă foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton