Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton ar putea rescrie regulile regale. Ce fel de regină va fi

Kate Middleton ar putea rescrie regulile regale. Ce fel de regină va fi
10

de Roxana Mirea,

Kate Middleton ar face orice pentru a le asigura copiilor ei o copilărie cât mai normală, lipsită de obligațiile cu care vine la pachet viața regală. Așadar, soția prințului William încearcă să aducă schimbări monarhiei. Pe de altă parte, ea a început să le arate oamenilor ce fel de regină va fi.

Kate Middleton vrea să fie mai aproape de oameni

Soția prințului William, Kate Middleton, are capacitatea de a depăși orice criză și de a transforma tristețea în fericire, deoarece a fost pregătită ca viitoare regină. Prințesa de Wales, care este considerată o adevărată piatră prețioasă a coroanei regale, ar putea „rescrie regulile regale” pentru a se conecta mai bine cu publicul.

În vârstă de 41 de ani, ea a devenit din ce în ce mai încrezătoare în rolul ei în cadrul Familiei Regale, pe măsură ce se pregătește pentru viitorul ei ca regină, susține un expert, scrie presa străină.

Este minunat de încrezătoare în propria piele, ceea ce se vede prin postura ei relaxată, zâmbetele ei autentice, fața ei este mereu implicată și nu se teme să arate că, uneori, nu se ia prea în serios.

De când a devenit Prințesă de Wales, am văzut-o pe Kate dezvoltându-se într-o mare încredere, iar această dorință de a se conecta cu supușii ei este un semn sigur că va ajunge o regină foarte iubită.”

Kate Middleton ar putea rescrie regulile regale. Ce fel de regină va fiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Kate Middleton vrea să schimbe monarhia pentru copiii ei

William și Kate echilibrează tradiția regală cu încercarea de a se asigura că prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au o copilărie cât mai normală și mai sănătoasă.

Kate Middleton vrea să își crească copiii în stilul ei, fără a se ghida în mod exclusiv după cerințele regale. Prințesa de Wales îi crește pe George, Charlotte și Louis cu blândețe și îngăduință, ceea ce este considerată o abordare „modernă” în cadrul familiei regale, potrivit experților.

Potrivit autorului Tom Quinn, Kate Middleton își dorește ca micuții ei să aibă parte de aceleași libertăți ca prietenii lor de la școală. De asemenea, este conștientă de impactul pe care viața regală l-ar putea avea asupra copiilor ei și are grijă ca acest lucru să nu îi traumatizeze.

„Kate știe cum să accepte modul în care funcționează sistemul, dar în același timp îl modifică subversiv. Ea a insistat ca William să fie implicat în programul de culcare al copiilor, să le citească și să le facă baie. De asemenea, se ocupă amândoi de sarcinile legate de scoală”, a spus autorul.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton