Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, fermecătoare chiar și într-o ținută camuflaj. Prințesa de Walles a vizitat o unitate militară din Țara Galilor

Kate Middleton, fermecătoare chiar și într-o ținută camuflaj. Prințesa de Walles a vizitat o unitate militară din Țara Galilor

de Cătălina Matei,

Orice apariție ofială a prințesei de Walles este fără cusur, indiferent de locul și scopul deplasării. Kate Middleton a vizitat recent o unitate militară din Țara Galilor, iar outfit-ul ei a fost unul în ton cu locul: în haine de camuflaj și cu un fes pe cap.  Un look cu o semnificație aparte, mai ales că vizita a vut loc pe 8 martie, chiar de Ziua Internațională a Femeii.

Aflată într-o deplasare oficială în Țara Galilor, Kate Middleton a avut parte de o vizită specială într-o unitate militară. Prințesa de Wales i-a vizitat în pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, pe membrii Gărzii Irlandeze din Salisbury Plain care se antrenau chiar dacă afară ningea, potrivit Hello!. Este prima vizită a lui Kate de când a devenit colonel onorific, în urma morții reginei Elisabeta a II-a. Ea l-a succedat pe soțului ei, Prințul William, care acum e noul colonel al Gărzilor Galeze, la decizia tatălui său, Regele Charles.

Astfel, prințesa de Walles a lăsat deoparte ținutele elegante și a optat pentru un outfit militar: o haină de camuflaj, pantaloni și fes kaki. Kate și-a împletit părul într-o singură coadă, iar machiajul a fost unul neutru cu puțin negru la ochi, iar pe buze a avut un ruj nude.

În imaginele postate pe contul oficial de Instagram al lui Kate și William, prințesa apare în timp ce învăță cum să ajute o victimă pe câmpul de luptă, dar și alte tactici importante.

O dimineață cu zăpadă, cu @irish_guards pe Salisbury Plain! Activitatea Gărzilor Irlandeze este pe cât de amplă, pe atât de diversă, de la instruirea pădurarilor pentru combaterea braconajului în Africa de Est până la instruirea soldaților pentru forțele armate ucrainene. Fantastic să fiu astăzi alături de The Micks, văzând munca lor grea (indiferent de vreme)”, este mesajul apărut în dreptul imaginilor.

Kate Middleton și prințul William, abesenți de la botezul nepoatei lor

Imaginile cu prințesa de Walles în vizită la unitatea militară au fost date publicității ieri, la scurt timp după ce purtătorul de cuvânt al prințului Harry și al lui Meghan Markle a anunțat că aceștia au botezat-o pe Lilibet Diana, fiica lor de un an și jumătate, în Montecito, California, pe 3 martie. Membrii familiei regale au fost invitați, dar nu au participat.

O persoană din interior a declarat pentu People că au fost între 20-30 de invitați la evenimentul de vineri, inclusiv mama lui Meghan, Doria Ragland, nașul lui Lilibet, Tyler Perry, și o nașă anonimă. După ceremonie, participanții au avut parte de o după-amiază liniștită, cu mâncare și dans – iar Archie s-a bucurat de un dans cu surioara lui!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton