Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate Middleton, imagini înduioşătoare de Ziua Mamei. Cine lipsește din noile fotografii

Kate Middleton, imagini înduioşătoare de Ziua Mamei. Cine lipsește din noile fotografii
9

de Andra Stana,

Prințesa de Wales a împărtășit o nouă fotografie adorabilă. În noua imagine, Kate Middleton pozează alături de cei trei copii pe care îi împarte cu soțul ei, prințul William, în cinstea Zilei Mamei din Marea Britanie.

Kate Middleton, ședință foto pentru Ziua Mamei în Marea Britanie

Sărbătoarea anuală, cunoscută sub numele de Duminica Mamei, a fost celebrată anul acesta în Marea Britanie pe 19 martie. Tocmai pentru că este o sărbătoare dedicată exclusiv mamelor, prințul William nu a apărut în niciuna dintre fotografiile postate în weekend de familia regală.

„La mulți ani de Ziua Mamei din partea familiei noastre către a voastră“, a scris Middleton, în vârstă de 41 de ani, în legenda postării de pe Instagram „Mothering Sunday”. În imaginea postată online, Kate se află cocoțată într-un copac, alături de micuții ei.

Kate Middleton, imagine înduioşătoare de Ziua Mamei, alături de cei 3 copiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Prințul George, în vârstă de 9 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și prințul Louis, în vârstă de 4 ani, erau toți zâmbitori în imaginea surprinsă de fotograful regal Matt Porteous.

Middleton a fost îmbrăcată casual pentru ședința foto, cu o bluză albă brodată, cu nasturi, blugi albaștri și adidași albi. Fiul ei cel mare a fost surprins purtând un tricou polo albastru și pantaloni scurți negri, în timp ce fratele său mai mic, prințul Louis, a purtat un tricou polo cu dungi și pantaloni scurți albaștri. Prințesa Charlotte a arătat adorabil într-o rochie din denim.

Kate Middleton și prințul Louis, imagine adorabilă de Ziua Mamei

Prințesa de Wales a împărtășit, de asemenea, o fotografie separată cu prințul Louis, într-un moment de tandrețe mamă-fiu.

Imaginile postate în acest weekend par să fi fost făcute în același timp cu fotografia care a fost folosită în felicitarea de Crăciun a familiei din 2022.

Imaginea, care a fost realizată de Matt Porteous în casa lor din Norfolk, Anglia, îi arată pe cei cinci membri ai familiei ținându-se de mână în timp ce fac o plimbare, fiind îmbrăcați în ținute casual. De altfel, hainele alese de cei patru au fost cele mai casual și „relaxate”pe care le-am văzut vreodată pe o felicitare de Crăciun oficială a familiei regale britanice.

William, în vârstă de 40 de ani, și Kate Middleton, de asemenea în vârstă de 40 de ani, au purtat blugi albaștri cu cămăși cu mânecă lungă, în timp ce copiii lor au optat să își asorteze pantalonii scurți cu cămăși cu mânecă scurtă.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton