Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate Middleton lansează un proiect de fotografie pentru a arăta lumii cum este acum viața în Marea Britanie

Kate Middleton lansează un proiect de fotografie pentru a arăta lumii cum este acum viața în Marea Britanie

de Redactia Tvmania

Familia regală britanică a fost, încă de la început, foarte împlicată în subiectul pandemiei de coronavirus, contribuind cu diverse donații și sprijin moral față de cetățenii din Marea Britanie. Kate Middleton a avut și ea colaborări cu diferite organizații pentru a ajuta și a înțelege cetățenii britanici în această perioadă dificilă. Aceasta a participat la mai multe discuții pe Zoom, cu diverși părinți, adolescenți, copii, dar și cu personalul medical pentru a înțelege dificultățile cu care se confruntă oamenii, cele cauzate de epidemia de coronavirsus și de restricțile impuse pentru a combate pandemia.

 

Kate Middleton a decis să colaboreze cu „National Portrait Gallery” pentru noul său proiect de fotografie, intitulat Hold Still. Acest proiect va imortaliza prin imagini diferitele stări prin care trec oamenii din Marea Britanie în această perioadă de pandemie.

„Hold Still va imortaliza portretul unei națiuni, spiritul acesteia, dar și lucrurile prin care trece fiecare persoană în această perioadă. Aceste fotografii vor arăta rezistența, curajul și bunătatea – toate aceste lucruri prin care trec oamenii”, a declarat Kate intr-un comunicat. Proiectul se va axa pe trei subiecte principale: Cei care ajută și Eroii; Noua Ta Normalitate și Faptele de Bunătate.

Participarea la acest proiect este gratuită și deschisă unei largi audiențe, pentru persoane de toate vârstele și orice domeniu de activitate din Marea Britanie. Toată lumea este încurajată să participe și să trimită poze. Imaginile pot fi făcute cu camera foto dar și cu telefoane sau alte device-uri. Calitatea acestora nu va fi elementul care va conta ci, din contră, emoția pe care o exprimă fotografia.

„Cu toții am fost marcați de niște fotografii absolut incredibile care ne-au fost trimise și care ne-au dat o imagine de ansamblu, a diferitelor experiențe și poveștiri ale oamenilor din întreaga țară”, a continuat aceasta. „Unele imagini incredibil de triste au arătat tragedia umană din timpul acestei pandemii, iar altele înălțătoare, au arătat oamenii uniți pentru a-i sprijini pe cei mai vulnerabili”.

Kate Middleton este și ea foarte pasionată de fotografie, deseori ea find cea care realizează imaginile postate cu copiii săi de-a lungul anilor. Pe durata carantinei, aceasta a surprins o serie de imagini cu Prințesa Charlotte și Prințul Louis care ar putea intra, în mod categoric, într-una dintre aceste categorii ale proiectului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton