Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, nervoasă din cauza Prințului Harry și a lui Meghan Markle. „Să-și vadă soțul atât de tulburat…”

Kate Middleton, nervoasă din cauza Prințului Harry și a lui Meghan Markle. „Să-și vadă soțul atât de tulburat...”
10

de Roxana Mirea,

Kate Middleton, nervoasă din cauza Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Faptul că Prințul Harry și Meghan Markle au ales să plece din familia regală a avut un impact uriaș asupra lui Kate Middleton și Prințului William. În absența celor doi, Ducii de Cambridge au fost nevoiți să preia numărul de îndatoriri regale suplimentare, însă nu doar acest lucru a fost deranjant pentru Kate și William.

Kate Middleton, nervoasă din cauza Prințului Harry

Un „apropiat” al lui Kate Middleton și al Prințului William a declarat pentru revista People că Ducesa de Cambridge a pus la suflet acuzațiile de maltratare și rasism, pe care Prințul Harry și Meghan Markle le-au făcut în cadrul interviului controversat cu Oprah. Kate „a fost foarte, foarte supărată din cauza asta”. Sursa a mai spus că: „Tot ce s-a întâmplat cu Harry și Meghan a fost extrem de stresant, dar a fost ceva care, de asemenea, a făcut ca relația dintre ea și William să devină mai strânsă. Era supărată pentru că [William] era atât de supărat. Să-și vadă soțul atât de tulburat a fost greu.”

După interviul lui Meghan și Harry cu Oprah, de la începutul acestui an, în timpul căruia cuplul a dezvăluit că au existat „preocupări și conversații cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea [fiului lor Archie] când se va naște”, Prințul William le-a spus reporterilor: „Nu suntem o familie rasistă.” De asemenea, un alt apropiat al Ducilor de Cambridge a mai spus, în legătură cu Kate Middleton, că ea nu „se lasă ușor. Ea are o mare putere interioară cu siguranță.”

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Când nu s-a confruntat cu aceste relații familiale tensionate, Ducesa de Cambridge a fost preocupată de viitorul ei și de rolul pe care îl va prelua într-o zi ca regină consoartă, când Prințul William va deveni rege. O altă sursă a mai declarat că soția Prințului William se adaptează admirabil contextului în care numărul respensabilităților sale a crescut, potrivit vanityfair.com.

Este gata să preia această funcție și este perfectă pentru job”, a spus sursa. O altă persoană apropiată familiei regale a adăugat că ea este „din ce în ce mai impresionantă pe măsură ce timpul trece. Este o femeie concentrată pe ce are de făcut și profesionistă.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton