Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate Middleton a primit un nou titlu onorific. Ce surpriză i-a pregătit Regele Charles

Kate Middleton a primit un nou titlu onorific. Ce surpriză i-a pregătit Regele Charles
8

de Redactia Tvmania

Regele Charles a pregătit o surpriză pentru membrii familiei regale, însă soția prințului William a fost uimită. Kate Middleton a primit un nou titlu onofiric cu mare însemnătate.

Vineri, Palatul Buckingham și Regele Charles au anunțat noi numiri militare pentru nouă membri ai familiei regale, inclusiv pentru Prințesa de Wales. Regele, Regina Camilla, Prințul William, Prințul Edward, Sophie, Ducesa de Edinburgh, Prințesa Anne, Prințul Richard și Birgitte, Ducesa de Gloucester, au primit, de asemenea, noi roluri regale. Actualizarea vine cu o lună înainte sărbătoarea preluării mandalului a Regelui Charles.

„După Accesul Majestății Sale, Regele este bucuros să anunțe noi numiri militare pentru Membrii Lucrători ai Familiei Regale“, a declarat palatul în anunț. „Noile numiri vor continua să reflecte relația strânsă dintre Forțele Armate și Familia Regală în domnia Majestății Sale.”

Kate Middleton ar putea rescrie regulile regale. Ce fel de regină va fiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kate Middleton a primit un nou titlu onorific

Prințesa Kate, în vârstă de 41 de ani, devine Comandant Șef al Flotei Aviației Navale, Colonel Comandant al Regimentului 1 al Reginei și Comandor Onorific al Aerului Regal de la Baza Aeriană Coningsby.

Ultimul titlu are o însemnătate specială pentru Kate. Unul dintre bunicii săi a servit în Forțele Aeriene Regale (RAF) – și, se spune, a lucrat cu Prințul Philip! Conform Hello!, Căpitanul Peter Middleton a zburat ca pilot co-pilot alături de Prințul Philip într-un tur aerian în America de Sud în 1962.

Noua numire a RAF-ului pentru Kate întărește legătura cu această ramură, care era deja puternică. Soțul ei a zburat ca pilot de căutare și salvare al RAF-ului la Baza Aeriană RAF Valley din Anglesey, Wales, între 2010 și 2013, iar cuplul are alte numiri legate de RAF.

Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, servește drept Comandant Onorific al Aerului la Baza Aeriană Coningsby. In timp ce Prințesa Kate este Comandorul Onorific al Cadetelor Aeriene. În iulie, William și Kate și-au luat cei trei copii – Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani – într-o excursie de familie la Royal International Air Tattoo de la Baza Aeriană RAF Fairford, cel mai mare spectacol aerian militar din lume.

La fel ca și soția sa, palatul a anunțat că Prințul William a primit, de asemenea, trei noi numiri. Moștenitorul tronului britanic va fi acum cunoscut ca și Colonel Comandant, Regimentul Mercian; Colonel Comandant al Corpului Aerian al Armatei; și Comandor Onorific al Aerului Regal de la Baza Aeriană Valley – unde a zburat anterior ca pilot.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton