Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, ravisantă la Premiile BAFTA 2023. Prințesa de Wales a „reciclat” ținuta pe care a purtat-o în 2019

Kate Middleton, ravisantă la Premiile BAFTA 2023. Prințesa de Wales a „reciclat” ținuta pe care a purtat-o în 2019
6

de Cătălina Matei,

O susținătoare înfocată a sustenabilității, Kate Middleton este renumită pentru obiceiul său de a repurta ținute la diferite evenimente. Este și cazul aparițieie sale de la Premiile BAFTA 2023, unde prințesa de Wales a purtat o rochie ca și acum 4 ani, însă accesorizată diferit.

Ce poți face cu o ținută mai veche, o pereche de cercei în valoare de 20 de euro și niște mănuși negre? Un nou outfit plin de eleganță și stil, așa cum soția prințului William ne-a obișnuit.  Prezentă alături de soțul ei la Premiile BAFTA 2023, Kate Middleton a purat acceași rochie ca acum 4 ani. O superbă creație Alexander McQueen, albă, din voal, cu un umăr dezgolit, care îi scoate în evidență silueta silfidă.

De data aceasta, prințesa de Wales a accesorizat rochia cu o pereche de cercei over-size de la Zara, care nu costă mai mult de 20 de euro, mănuși negre lungi și un clatch de aceeași culoare. Un look perfect care a atras toate privirile, dar și sute de titluri în publicațiile din toată lumea.

Inclusiv fanii familiei regale au lăsat mii de comentarii la postarea de pe contul oficial de Instagram al lui William și Kate. Printre ele se regăsește și cel al lui Catherine Zeta-Jones, prezentă și ea la decernarea premiilor BAFTA 2023, care a avut loc pe 19 februarie la Londra. „Glorioasă”, a scris actrița din „Wednesday”.

 Deși soția sa este în centrul atenției din punct de vedere vestimentar, nici prințul William nu a trecut neobservat la premiile BAFTA 2023. Acesta s-a asortat perfect cu Kate, cu un costum impecabil din catifea neagră, pantofi negri, cămașă albă, papion negru, batistă albă.

Kate Middleton, ravisantă la Premiile BAFTA 2023. Prințesa de Wales a „reciclat” ținuta pe care a purtat-o în 2019Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton