Homepage  / Vedete străine

Motivele pentru care Kate Middleton realizează portretele regale oficiale ale lui George, Charlotte și Louis

Motivele pentru care Kate Middleton realizează portretele regale oficiale ale lui George, Charlotte și Louis
6

de Roxana Mirea,

Prințesa de Wales este pasionată de fotografie și a realizat unele dintre cele mai uimitoare portrete ale copiilor săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Iată care sunt motivele pentru care Kate Middleton este cea care realizează portretele regale oficiale ale copiilor ei.

Kate Middleton este pasionată de fotografie

Kate Middleton, prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, este cunoscută pentru multe lucruri, inclusiv pentru dragostea ei pentru fotografie. Soția prințului William a găsit o modalitate de a-și canaliza pasiunea, devenind fotograful familiei și creând portrete uimitoare ale prințului George, prințesei Charlotte și prințului Louis.

În timp ce mulți oameni adoră să vadă fotografiile Ducesei de Cambridge și Cornwall, fotograful regal John Swannell a acuzat-o recent pe Kate că le răpește șansa fotografilor aspiranți. Cu toate acestea, există un motiv întemeiat pentru care Prințesa de Wales face ea însăși portretele familiei, scrie heart.co.uk.

Conform tradiției regale, în trecut, fotografii regali au fost angajați pentru a face portrete ale membrilor familiei la ocazii speciale, pentru a fi făcute publice. Cu toate acestea, soții Cambridge optează pentru o abordare mai relaxată, în care Kate, pasionată de fotografie, poate surprinde cele mai bune momente ale lui George, Charlotte și Louis.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce Kate Middleton realizează portretele regale ale copiilor ei

Se crede că Ducesa Kate Middleton realizează portretele regale din mai multe motive, primul fiind acela că are o pasiune și un talent autentic pentru această formă de artă. Un alt motiv este acela de a păstra o distanță adecvată între copii și presă.

Comentatoarea regală Victoria Arbiter a declarat anterior pentru Cosmopolitan cum că familia regală ar avea o „înțelegere” cu presa britanică care le permite să împărtășească portrete ale momentelor speciale în schimbul respectării intimității zilnice a copiilor.

Nimic nu este un dat, dar în ceea ce privește reușita de a păstra o relație bună cu presa britanică, este în interesul lui William și Kate să facă publice fotografiile”, a declarat ea.

De asemenea, se crede că ducesa are șansa de a-și surprinde copiii în mediul lor natural, simțindu-se relaxați și confortabili, atunci când ea este cea care realizează fotografiile cu ei.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton