Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate Middleton s-a bucurat de izolare

Kate Middleton s-a bucurat de izolare

de Redactia Tvmania

Ducesa de Cambridge a participat la un eveniment organizat pentru a sprijini bunăstarea familiilor în mijlocul pandemiei, un eveniment dedicat în special mamelor, care a avut loc în aer liber, în Londra, în parcul Battersea.

Soția prințului William consideră că petrecerea timpului în exterior beneficiază foarte mult de bunăstarea copiilor, precum și a îngrijitorilor lor.

Conform celor care au participat, Kate  amărturisit că deși izolarea a fost dură „a aperciat” timpul petrecut alături de copiii ei. 

 

 „A spus că toată lumea a avut o perioadă dificilă, dar a fost plăcut să avem timp în familie”, a declarat o participantă unei publicații americane, citată de femalefirst.co.uk.

 
Ducesa Catherine pune preț în această perioadă și pe viața socială și prieteni și, deși știe că este dificil pentru oameni să se întâlnească având în vedere toate restricțiile, consideră că este important ca oamenii să vorbească, dar să și asculte

 Kate și William au petrecut lunile de izolare în casa lor din Anmer Hall din Norfolk, însă s-au întors în Londra la începutul acestei luni întrucât doi dintre cei doi copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, au început școala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton