Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate Middleton și Prințul William aniversează 10 ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste

Kate Middleton și Prințul William aniversează 10 ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste
27

de Redactia Tvmania

Kate Middleton și prințul William aniversează pe 29 aprilie, 10 ani de căsnicie. Pentru a marca frumosul eveniment din viața lor, cei doi au lansat două noi portrete, considerate a fi printre cele mai romantice fotografii pe care Kate și William le-au publicat de-a lungul timpului.

Ducele și ducesa de Cambridge își marchează joi cea de-a 10-a aniversare de nuntă cu lansarea a două noi portrete, care au fost realizate săptămâna aceasta la Palatul Kensington de fotograful Chris Floyd.

Într-una dintre fotografii o observăm pe Kate zâmbitoare sprijinită de umărul lui William. Fotografia intimă amintește de portretul lor de logodnă din 2010. În al doilea portret, cuplul se ține de mână în timp ce William se uită la Kate, care radiază într-o rochie albastră.

179513829_739051483438731_6843390485516051592_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 27

Căsătoria Prințului William, Duce de Cambridge, cu Kate Middleton a avut loc la catedrala Westminster din Londra la data de 29 aprilie 2011. Prințul William, Duce de Cambridge, care este al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, a întâlnit-o prima dată pe Kate Middleton în 2001, în timp ce amândoi studiau la Universitatea Saint Andrews din Scoția.

Cum a început povestea de dragoste dintre Kate Middleton și prințul William

În urmă cu un deceniu, prințul William și Kate Middleton erau protagoniștii uneia dintre cele mai frumoase nunți regale din istorie, o zi în care întreaga lume își îndrepta atenția către cei doi. Cei doi duci de Cambridge s-au întâlnit în timpul studenției și au trăit o poveste de dragoste ca-n basme: plină de clipe fericite, dar și cu obstacole.

Kate și William s-au întâlnit în timă ce studiau la Universitatea St. Andrews.

Atât Kate, cât și William și-au obținut diplomele de licență la instituția scoțiană (ea a studiat istoria artei, în timp ce el a studiat geografia). Prințul a urmărit faimosul spectacol de modă caritabil în care a modelat Kate, iar defilarea ei se pare că i-a stârnit interesul prințului.

Cuplul a împărțit o casă cu alți doi prieteni în timpul studenției

În al doilea an de facultate, Kate și William se mutau împreună cu alți doi prieteni, deși la acea vreme erau încă doar prieteni. Se pare că au devenit un cuplu în 2003, iar publicul avea să afle despre relația lor un an mai târziu, când cei doi au fost surprinși de paparazzi într-o excursie la schi. 

„Ne-am mutat împreună ca prieteni, locuiam și cu alți doi prieteni și chiar atunci a înflorit ceva cu adevărat”, a spus prințul mai târziu în interviul oficial de logodnă al cuplului.

Au sărbătorit împreună absolvirea anul următor

Într-o fotografie lansată ulterior de familia lui Kate, cuplul era împreună în ziua absolvirii – deși la ceremonie însăși, nu au fost văzuți împreună.

Kate și William au participat la nunta fiicei Camillei în 2006

Participarea lui Kate la un eveniment atât de important legat de familia regală i-a determinat pe unii să speculeze că ar putea ajunge să formeze un cuplu serios cu prințul. Mai târziu în acel an, ea l-a urmărit pe William absolvind Academia Regală Militară de la Sandhurst – eveniment la care au participat și regina Elisabeta, prințul Charles și ducesa de Cornwall.

În 2007, s-au despărțit o vreme

În interviul de logodnă al cuplului, Kate a reflectat asupra perioadei în care au stat despărțiți.

„Vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care mi-au făcut timpul atât de plăcut aici. Am reușit să duc o viață de student„ normală ”așa cum aș fi putut spera și sunt foarte recunoscător tuturor, în special localnicii, care au contribuit la realizarea acestui lucru”, a spus William înainte de ceremonie, conform Telegraph.

Kate l-a ajutat pe William să sărbătorească o altă etapă din viața lui în 2008

La o lună după ce cuplul a fost văzut din nou împreună în vacanță la Klosters, viitoarea ducesă s-a alăturat prințului William când și-a primit „aripile” ca pilot de elicopter de salvare de la Royal Air Force. Kate a fost fotografiată alături de William, iar perechea a participat la o recepție privată cu prințul Charles și ducesa de Cornwall după ceremonie, înainte de a se alătura altor absolvenți și angajați ai RAF Cranwell pentru sărbătoare , conform Telegraph.

În 2010, cuplul și-a anunțat logodna

Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate în timpul unei vacanțe în Kenya. William i-a oferit partenerei sale inelul prințesei Diana.

„La acea vreme nu eram foarte fericită de ceea ce se întâmpla, dar m-a făcut o persoană mai puternică”, a spus ea. „Afli lucruri despre tine de care poate nu ți-ai dat seama, cred că poți deveni destul de consumat de o relație când ești tânăr și chiar am apreciat acel timp pentru mine [lunile în care am fost despărțiți], deși nu m-am gândit la asta la vremea respectivă”.

O lună mai târziu cei doi își anunțau public logodna.

În anul următor, au spus „Da” într-o nuntă regală istorică

Milioane de oameni din întreaga lume au urmărit cuplul spunându-și jurămintele într-o ceremonie la Westminster Abbey. Kate a purtat o rochie uimitoare creată de Alexander McQueen și proiectată de Sarah Burton, iar regina i-a împrumutat  coronița Cartier Scroll pentru ziua specială. Au fost prezente celebrități, regali străini, politicieni și diplomați din întregul Commonwealth și membri ai forțelor armate britanice.

La căsătoria lor, regina a acordat cuplului titlurile de duce și ducesă de Cambridge.

Prinz William und Kate Middleton beim Skifahren in KlostersIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 27

Kate și William au devenit pentru prima oară părinți în 2013

William și Kate au păstrat tradiția în care membrii familiei regale își prezintă nou-născutul publicului în fața maternității de la Spitalul St. Mary Paddington, cunoscut sub numele de Aripa Lindo – și lăsați publicul să arunce o primă privire asupra lui copilului. Cei doi au devenit părinții unui băiețel care a primit numele George Alexander Louis. Este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său.

În următorii ani au urmat încă doi copii

Charlotte Ellizabeth Diana s-a născut pe 2 mai 2015. Este al doilea copil al cuplului și ocupă locul al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunicul, tatăl și fratele ei mai mare, Prințul George.

3 ani mai târziu, pe 23 aprilie 2018,  Kate mai aducea pe lume un băiețel, mezinul familiei lor: Louis Arthur Charles. El este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton