Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton și Prințul William și-au arătat mișcările de dans în Belize. Turneul din Caraibe a început cu stângul

Kate Middleton și Prințul William și-au arătat mișcările de dans în Belize. Turneul din Caraibe a început cu stângul
9

de Roxana Mirea,

După ce turneul lor din Caraibe a început cu stângul, Ducii de Cambridge și-au continuat vizita în Belize în pas de dans. Kate Middleton și Prințul William au intrat în atmosfera creată de comunitatea Garifuna și au dansat alături de localnici. Iată cum a decurs începutul primului turneu în Caraibe pentru William și soția lui.

Turneul Ducilor de Cambridge a început cu stângul

Pentru prima dată de la începutul pandemiei, Prințul William și Kate Middleton întreprind o vizită oficială în străinătate. Ducii de Cambridge vizitează Belize, Jamaica și Bahamas, într-un turneu de o săptămână, aceasta fiind prima lor vizită oficială în Caraibe. Turneul are loc în onoarea anului jubiliar de platină al Reginei Elisabeta.

Duminică, 20 martie, Kate Middleton și Prințul William au vizitat o fermă de cacao din Belize. Această vizită a înlocuit o alta, care a fost anulată vineri, după ce au izbucnit proteste înainte de sosirea cuplului. Ducele și Ducesa de Cambridge plănuiseră să viziteze duminică o altă fermă de cacao la poalele Munților Maya, dar planurile au fost anulate după ce sătenii au organizat un protest împotriva colonialismului și a folosirii unui teren de fotbal de către membrii regali pentru aterizarea elicopterului.

Sătenii din Indian Creek au fost fotografiați vineri cu pancarte pe care era scris: „Prințul William să părăsească pământul nostru”. Potrivit publicației People, William, Kate și personalul lor ar fi fost fericiți să continue vizita planificată la ferma de la poalele Munților Maya și să discute cu indigenii din centrul disputei, dar autoritățile locale din Belize i-au sfătuit să nu facă acest lucru.

În schimb, Kate Middleton și Prințul William au vizitat ferma de cacao și fabrica de ciocolată Che’il Mayan, administrată de o familie, din Maya Center Village, unde au vizitat ferma și au aflat despre procesul de fabricare a ciocolatei. Kate a purtat o rochie midi Tory Burch, albastră și o poșetă de paie.

Ulterior, după ce au vizitat ferma, William și Kate au mers în satul Hopkins, aflat pe coasta districtului Stann Creek și care este considerat centrul cultural al comunității Garifuna din Belize. Zona este cunoscută pentru natura sa primitoare, iar Ducele și Ducesa au fost întâmpinați cu o demonstrație a culturii Garifuna.

Royal Tour of The Caribbean-Day TwoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Kate Middleton și Prințul William, pași de dans în Belize

În timpul vizitei în satul Hopkins, Kate Middleton și Prințul William și-au arătat mișcările de dans. Cuplul s-a alăturat festivităților, dansând „punta”, un dans cultural care aparține comunității Garifuna. De asemenea, ei au gustat și dintr-un preparat local numit Hudutu.

William chiar a făcut niște mișcări impresionante de dans cu o localnică de 57 de ani, Laura Cacho.

„Sunt un cuplu uimitor și ne-ar plăcea să vină oricând cu copiii lor Charlotte, George și Louis”, a spus Cacho, care a ajutat la găzduirea vizitei, pentru People. „Ei chiar știu să danseze. Au preluat cultura de la mine și nu a trebuit să-i învăț. Sunt atât de buni la asta. Au fost excelenți.”

Vkeveen Martinez, în vârstă de 15 ani, o adolescentă din grupul de dans Light of Hopkins, a spus: „A fost uimitor. A însemnat mult să-l fac pe prinț să danseze și l-am ținut de mână”.

Cynthia Ellis-Topsy, ambasador al națiunii Garifuna, spune că a încurajat și cuplul să danseze.

„Am spus: „O să te țin de mână și o vom face împreună”. El a dansat și a fost frumos. [Kate] era puțin emoționată și cu siguranță îi aprecia pe copii”, spune ea. „Trebuie să schimbăm mentalitatea și asta e cel mai bine prin intermediul copiilor”.

Ducii vor călători în Jamaica și Bahamas mai târziu în cursul săptămânii, în timp ce își continuă vizita în Caraibe.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton