Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton și prințul William s-au întrecut într-o cursă pe două roți. Cine a câștigat?

Kate Middleton și prințul William s-au întrecut într-o cursă pe două roți. Cine a câștigat?
11

de Cătălina Matei,

Prințul și prințesa de Wales au făcut din nou spectacol în timpul unei vizite oficiale în Țara Galilor. Ajunși într-o sală de sport al unui centru de reabilitare, Kate Middleton și prințul William s-au urcat pe biciclete și au inițiat o cursă de spinning. Cine a fost declarat câștigătorul întrecerii?

Zilee acestea, prințul și prințesa de Wales se află într-o vizită oficială în Țara Galilor, iar una dintre opririle de pe agenda lor a fost la un centru de reabilitare din regiunea Aberavon (localitatea Port Talbot), în care se derulează un program de sprijin pentru sănătate mintală. Kate Middleton și prințul William au vizitat și o sală de sport și nu au putut rezista tentației de a se urca pe biciclete.

Nu doar că cei doi au pedalat, ci s-au luat și la întrecere într-o cursă de spinning, relatează BBC. Și nu oricum, căci Kate Middleton (41 de ani) a purtat fustă și tocuri. De altfel, prințul William i-a atras atenția soției sale înainte de a se urca pe bicicletă: „Ai tocuri înalte”.

Royal visit to South WalesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

După 45 de secunde de pedalat intens, în timpul căreia soția lui William a întrebat dacă poate mări rezistența bicicletei, prințesa a fost declarată câștigătoare a „Turului din Aberavon” și i s-a înmânat chiar și un mic trofeu.

Kate Middleton și prințul William adoră competița

Episodul care a avut loc în Țara Galilor, în care cuplul regal s-au întrecut într-o cursă de spinning, nu este o premieră. Prințul William și Kate Middleton sunt foarte competitivi și adoră întrecerile, indiferent de natura lor.

Anul trecut, de exemplu, aflați într-o vizită oficială în Irlanda de Nord, prințul și prințesa de Wales au fost surprinși într-o ipostază rar întâlnită pentru un cuplu regal. William și Kate Middleton s-au întrecut, la propriu, în cocktail-uri. Cei doi au participat la la o competiție de preparare de băuturi alcoolice. Cei doi s-au amuzat copios, după cum reiese și din clipul postat pe contul oficial de Twitter al cupului regal.

Ce rol vor avea Kate Middleton și prințul William la Încoronarea regelui Charles

Prințul William și Kate Middleton vor avea de îndeplinit o sarcină importantă în ziua Încoronării regelui Charles, pe 6 mai. Cei vor trebui să se ocupe personal de prințul Harry, în situația în care acesta se va întoarce în Marea Britanie pentru Încoronarea tatălui său, potrivit unui expert. Nu se știe încă dacă Harry și Meghan Markle vor participa la eveniment. Se crede însă că regele Charles va avea prea multe alte preocupări pentru a face din fiul său cel mai mic principala sa prioritate, scrie express.co.uk.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 11
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton