Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton și prințul William, surprinși într-o ipostază neobișnuită. Cei doi s-au întrecut în cocktail-uri

Kate Middleton și prințul William, surprinși într-o ipostază neobișnuită. Cei doi s-au întrecut în cocktail-uri
5

de Cătălina Matei,

Aflați într-o vizită oficială în Irlanda de Nord, prințul și prințesa de Wales au fost surprinși într-o ipostază rar întâlnită pentru un cuplu regal. William și Kate Middleton s-au întrecut, la propriu, în cocktail-uri. Cei doi au participat la la o competiție de preparare de băuturi alcoolice.

Prințul și prințesa de Wales se află zilele acestea în Irlanda de Nord, într-o vizită oficială, iar programul lor a inclus un eveniment mai puțin obișnuit pentru un cuplu regal. William și Kate Middleton au vizitat Trademarket, o nouă piață în aer liber situată în centrul orașului Belfastm, unde au participat la o competiție de cocktail-uri. Cei doi s-au amuzat copios, după cum reiese și din clipul postat pe contul oficial de Twitter al cupului regal.

„Cine se pricepe mai bine?”, sunt cuvintele care însoțesc video-ul cu pricina. Până la urmă, prințul William a fost câștigătorul.

De altfel, este de notorietate deja spiritul de competiție dintre William și Kate Middleton, cei doi întrecându-se mai mereu în timpul vizitelor oficiale indiferent că vorbim despre o cursă cu vele ori despre modelat aluatul într-o brutărie.

După concursul de cocktail-uri, prințul și prințesa de Wales au discutat cu comercianții din Trademarket despre măsurile care au fost luate pentru ca noua piață să funcționeze cât mai eficient, inclusiv din punct de vedere al sustenabilității și al măsurilor luate pentru protejarea mediului înconjurător.

Kate Middleton, imagini înduioșătoare cu un nou-npscut în brațe

În urmă cu două zile, înainte de vizita oficială din Irlanda de Nord, Kate Middleton a mers la o maternitate din Guildford, Surrey, unde a avut ocazia să vorbească cu specialiștii implicați în îngrijirea proaspetelor mămici, dar și cu câteva dintre acestea. Iar prințesa de Wales nu s-a sfiit să țină în brațe un bebeluș născut prematur. Mai multe imagini înduioșătoare au fost date publicității.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

De altfel, soția prințului William, mamă la rândul ei, este recunoscută și apreciată pentru implicarea ei în programele care vin în ajutorul proaspetelor mămici.

foto: Hepta, Profimedia Images

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton