Homepage  / Vedete străine

Kate Moss rupe tăcerea după ce Amber Heard a spus că Johnny Depp a împins-o pe scări. „M-a dus în camera mea și…”

Kate Moss rupe tăcerea după ce Amber Heard a spus că Johnny Depp a împins-o pe scări. „M-a dus în camera mea și...”
11

de Roxana Mirea,

Kate Moss a depus mărturie, miercuri, 25 mai, în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva lui Amber Heard. Kate și actorul din „Pirații din Caraibe” au avut o relație amoroasă în urmă cu mai mulți ani, iar Amber a declarat că el ar fi împins-o pe Kate pe scări. Kate Moss a dezminţit spusele lui Amber și i-a luat apărarea lui Johnny Depp.

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp în procesul intentat de acesta împotriva fostei lui soții, Amber Heard. Mărturia modelului vine după ce Amber a adus în discuție zvonurile potrivit cărora actorul ar fi împins-o pe scări pe Kate.

Ei bine, Kate Moss a mărtursit că, într-adevăr, a căzut pe scări în timpul relației cu Depp, însă actorul nu a împins-o, ci i-a acordat îngrijiri medicale.

Johnny plecase din cameră înaintea mea, iar atunci fusese o furtună. Când am ieșit din cameră, am alunecat pe scări și m-am lovit la spate„, a declarat Moss. „Și am țipat pentru că nu știam ce s-a întâmplat cu mine și aveam dureri. El a venit în fugă înapoi să mă ajute și m-a cărat în camera mea și mi-a oferit îngrijiri medicale.”

Kate-Moss-a-depus-marturie-in-favoarea-lui-Johnny-Depp-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Kate Moss a fost atrasă în bătălia juridică atunci când Heard a povestit despre o ceartă cu Depp în timpul căreia Heard l-a lovit pentru a o proteja pe sora ei, Whitney Henriquez, care, de asemenea, a depus mărturie pentru a susține acuzațiile actriței din „Aquaman”. Depp și Moss au fost împreună din 1994 până în 1998, potrvit hollywoodreporter.com.

Am văzut-o pe sora mea mai mică cu spatele la scări și pe Johnny cum o lovește”, a mărturisit Heard. „Nu am ezitat și nici nu am așteptat. M-am gândit instantaneu la Kate Moss și la scări și m-am aruncat spre el”.

Heard a adăugat: „În toată relația mea de până atunci cu Johnny, nu îl lovisem niciodată. Eu, pentru prima dată, l-am lovit – chiar l-am lovit, direct în față”.

„Niciodată nu m-a împins, lovit sau aruncat pe vreo scară”

Kate Moss a contestat relatarea lui Amber Heard despre incidentul petrecut în stațiunea GoldenEye din Jamaica. Ea a negat că Depp ar fi împins-o vreodată pe scări.

Niciodată nu m-a împins, lovit sau aruncat pe vreo scară” a spus Moss.

Moss nu a dat mai multe detalii despre episod, cum ar fi când s-a întâmplat sau relația ei cu Depp. Mărturia ei a durat doar câteva minute, deoarece avocații lui Heard au ales să nu o interogheze.

Depp a fost arestat în 1994, după ce poliția a fost chemată la Hotelul Mark, unde a distrus o cameră de hotel în urma unei presupuse bătăi cu Moss.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton