Homepage  / Articole

Kate şi Will au plecat în luna de miere

Kate şi Will au plecat în luna de miere

de Redactia Tvmania

Cu o întârziere de câteva zile, din cauza îndatoririlor profesionale, prinţul William şi proaspăta lui soţie, Kate Middleton, au plecat ieri în luna de miere. Ducele şi ducesa de Cambridge au luat ieri un avion privat, în cel mai mare secret, iar destinaţia este, scriu tabloidele britanice, o staţiune exotică tropicală din Insulele Seychelles.

Purtătorul de cuvânt al moştenitorului tronului britanic nu a confirmat destinaţia, însă a declarat că William va fi plecat în concediu timp de două săptămâni, scrie “Daily Mail”.

Will şi Kate  au fost văzuţi părăsind locuinţa lor, însoţiţi de o maşină a poliţiei plină cu bagaje, apoi au luat un avion privat către insulele din Oceanul Indian.

Însurăţeii au spus că nu vor să dezvăluie locul ales pentru a se bucura de intimitate în luna de miere şi se pare că până şi Kate a aflat pe ultima sută de metri destinaţia.

Totuşi, scriu ziarele britanice, agenţii de securitate ai cuplului au aterizat în Seychelles acum trei săptămâni pentru a se asigura că Kate şi Will vor avea intimitate deplină în vila aleasă.

Potrivit “Daily Mail”, cuplul princiar a ales o staţiune din Seychelles, ei plătind 4000 de lire sterline pe noapte pe cazare şi servicii.

După ce se vor întoarce din luna de miere, Kate şi Will vor sta despărţiţi timp de 10 săptămâni, pentru că prinţul va pleca în Insulele Falkland pentru antrenamente militare (el face parte din detaşamentul de căutare şi salvare al Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton