Homepage  / Articole

Kate şi Will, ultimele noutăţi despre nuntă

Kate şi Will, ultimele noutăţi despre nuntă

de Redactia Tvmania

Presa mondială acoperă frenetic toate detaliile despre nunta regală de pe 29 aprilie, de la Westminster Abbey, iar Reuters scrie că americanii acoperă subiectul chiar mai mult decât vecinii lor britanici. Nielsen Co. A făcut o statistică a ştirilor despre Will şi Kate, iar acestea constituie 0,20% din totalul ştirilor online ale revistelor şi ziarelor din SUA, în timp ce în Marea Britanie cifra e de doar 0,08%.

Huffingtonpost.com a adunat ultimele detalii despre ceremonia de mâine şi câteva secrete au fost elucidate: se ştie clar lista invitaţilor şi unde vor sta aceştia în biserică, rochia de mireasă a fost terminată şi din meniul recepţiilor va lipsi berea (se va servi doar vin). Astfel, printre cei care se vor bucura alături de miri pe 29 aprilie se află David Beckham, Elton John, Rowan Atkinson (foto 2, celebru pentru rolul lui Mr. Bean şi prieten apropiat al Prinţului Charles), cântăreaţa Joss Stone, regizorul Guy Ritchie, dar şi 46 de capete încoronate din străinătate (Bahrein, Danemarca, Norvegia, Spania, Arabia Saudtă, Thailanda, Maroc).

Rudele Prinţesei Diana (care nu s-au înţeles prea bine cu familia regală) vor sta vizavi de membrii acesteia, la nuntă, şi alături de familia lui Kate Middleton – o excepţie faţă de diviziunea tradiţională între rudele mirelui şi cele ale miresei. Din totalul de 1.900 de invitaţi ai ceremoniei din Westminster Abbey, doar 600 vor participa apoi la reepţia organizată de Regină la Palatul Buckingham. Mireasa nu-şi va arunca buchetul la final, acesta va fi depus o zi mai târziu pe mormântul soldatului necunoscut din Westminster Abbey (o tradiţie începută de Regina-mamă, în 1923).

Concediaţi de la nuntă

Din lista invitaţilor nu fac parte preşedinţi ale ţărilor ce nu sunt membre ale Commonwealth-ului, deci Barack Obama şi Nicolas Sarkozy nu au primit invitaţii. Stricteţea protocolului a fost respectată şi în cazul unui membru al gardei regale, care s-a plâns pe Facebook că viitoarea moştenitoare a coroanei britanice l-a ignorat. Tânărul de 18 ani, Cameron Reilly, a fost eliminat din gardă în ziua de 29 aprilie, după ce a scris online că, în timpul unei vizite ce a avut loc luna trecută, Kate i-a făcut semn cu mâna „în timp ce se uita în altă parte”, că aceasta este „încrezută” şi că nu îl consideră destul de important pentru a-l băga în seamă.

După nuntă, s-ar părea că cei doi miri se vor retrage într-o mică lună de miere în Australia, la Marea Barieră de Corali, sau în Insulelle Scilly, din Marea Britanie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton