Homepage  / Articole

Kate Walsh părăsește serialul „Private Practice”

Kate Walsh părăsește serialul „Private Practice”

de Redactia Tvmania

Interpreta fostei soții a lui Derek Shepherd din „Anatomia lui Grey” și a personajului principal din „Private Practice” (un spin-off al „Anatomiei...”) a anunțat că sezonul șase al celui de-al doilea serial va fi ultimul în care va apărea, scrie celebs.gather.com.

Kate Walsh a înlăturat orice urmă de îndoială cu privire la dorința ei de a renunța la rolul lui Addison Montgomery. Ea a acordat, la începutul acestei săptămâni, un interviu publicației Huffington Post, în care a declarat că a semnat un contract doar pentru sezonul șase al producției. Walsh va mai juca numai în cele 13 episoade care vor alcătui sezonul șase al seriei create de Shonda Rhimes. Cu toate acestea, Rhimes nu s-a hotărât încă dacă serialul va continua fără actuala actriță principală.

„Mi s-a spus că nu am voie să cred că vom avea numai 13 episoade”, a spus Shonda Rhimes pentru revista TV Guide, adăugând că de vină pentru probleme sunt, desigur, banii.

Kate Walsh nu e singura care pleacă

Plecarea lui Walsh (44 de ani) vine după ce, la sfârșitul lunii mai, interpretul lui Pete Wilder în serial, Tim Daly, a anunțat că personajul său nu va mai apărea în serial.

„Shonda Rhimes l-a informat pe agentul meu că Pete nu va reveni în serial începând cu sezonul șase. Am petrecut cinci ani minunați. RIP Pete Wilder”, a scris Tim Daly pe twitter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton