Homepage  / Seriale americane

Kate Walsh revine în „Anatomia lui Grey” și în sezonul 19, în rolul medicul Addison Montgomery

Kate Walsh revine în „Anatomia lui Grey” și în sezonul 19, în rolul medicul Addison Montgomery

de Cătălina Matei,

În octombrie, ABC va difuza cel de-al 19 lea sezon al celebrului serial „Anatomia lui Grey”, iar alături de figurile noi, care au fost anunțate că vor face parte din distribuție,  vom regăsi și personaje mai vechi. De exemplu, Kate Walsh, cea care o interpretează pe Addison Montgomery, își va face din nou apariția la Sptialul Grey-Sloan.

Kate Walsh revine în „Anatomia lui Grey”, sezonul 19

Deja se cunoaște faptul că vedeta serialului Ellen Pompeo va avea un număr redus de apariții în noul sezon, iar „noii stagiari” au fost deja anunțați. Potrivit Variety, și Kate Walsh revine în poveste, tot în rolul medicului ginecolog Addison Montgomery.

Personajul lui Kate a fost prezent în primul sezon al producției, în 2005, iar apoi a revenit în sezonul 18, în două episoade „arcadă”. Atunci, Addison s-a întors la Gray Sloan Memorial pentru a efectua un transplant uterin unei paciente, care mai târziu a trebuit să renunțe la sarcină. În timpul aparițiilor din sezonul 18, Addison a avut de-a face cu durerea cauzată de amintirea fostului ei soț Derek (Patrick Dempsey) împreună cu sora sa Amelia (Caterina Scorsone) și văduva sa Meredith (Ellen Pompeo).

După primul sezon, personajul lui Kate Walsh a fost vedeta unei alte producții, „Private Practice”, ale cărui filmări s-au încheiat în 2017. Într-un interviu de anul trecut, Walsh povestea cât de încântată a fost să revină în „Anatomia lui Grey”, în sezonul 18, chiar și pentru un episod special. Întrebată dacă i-ar plăcea să se întoarcă cu „drepturi depline”, actrița a răspuns: „Nimeni nu știe ce ne rezervă viitorul”.  Între timp, Kate revine și în sezonul 19, însă nu s-a aflat încă în câte episoade își va face apariția.

Ellen Pompeo se retrage treptat din „Anatomia lui Grey”

Vedeta emblematică a serialului își pregătește ușor, ușor viața de după „Anatomia lui Grey”, serial în care o interpretează de 17 ani pe protagonista Meredith Grey. Deși are rolul principal în drama medicală difuzată și la noi, Ellen Pompeo (52 de ani) va apărea în doar 8 episoade din cele 22 ale sezonului 19 al dramei medicale, pentru că a semnat deja să joace și să producă seria „Orphan” de la Hulu.

Serialul va adapta filmul „Orfana” (disponibil pe Netflix), din 2009, cu Vera Farmiga, Isabelle Fuhrman și Peter Saarskaard, a filmului din 2009, bazată pe povestea adevărată a Nataliei Grace, născută în Ucraina, ai cărei părinți adoptivi din S.U.A. susțineau că este un sociopat adult care se preface a fi un copil.

Și în ultimele două sezoane din „Anatomia lui Grey” actrița a apărut mai puțin (fie personajul ei era în comă, fie plecat în Minnesota), iar discuțiile despre apariția ei și în sezonul 19 au debutat în ianuarie, când nu se știa dacă sezonul 19 va fi ultimul pentru ea sau pentru serial (nici acum, o decizie în acest sens nu a fost luată). În cele din urmă, ea a semnat pentru doar 8 episoade și nici nu se știe dacă va pune voce la toate cele 22 (Meredith este naratorul poveștii).

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton