Homepage  / Seriale / Seriale americane

Kate Walsh se întoarce în sezonul optsprezece din „Anatomia lui Grey”

Kate Walsh se întoarce în sezonul optsprezece din „Anatomia lui Grey”

de Andreea Hentea,

Fanii serialului „Anatomia lui Grey” se vor întâlni cu un alt personaj îndrăgit din sezoanele trecute. Kate Walsh, interpreta medicului ginecolog Addison Forbes Montgomery, va reveni în serial, anunță deadline.com.

Actrița Kate Walsh (53 de ani) este pregătită să apară în mai multe episoade ale noului sezon, optsprezece, din longevivul serial ABC, deja celebru în toată lumea. Walsh interpretează un chirurg ginecolog și neonatolog foarte apreciat, Addison Montgomery. Aceasta a fost căsătorită cândva cu Derek Shepherd (Patrick Dempsey) și are o relație lungă și complicată cu Meredith Grey (Ellen Pompeo). Încă nu au fost dezvăluite detalii despre povestea pe care o vom vedea în noul sezon. Actrița și-a confirmat revenirea în serial și printr-o postare pe Instagram, în care spunea: „Sunt foarte încântată că mă întorc acasă”, apropo de reluarea rolului lui Addison.

Apariția personajului Addison Montgomery la sfârșitul primului sezon din „Anatomia lui Grey”, în 2005, în rolul soției înstrăinate a lui Derek Shepherd, a marcat unul dintre episoadele memorabile ale serialului. Rolul lui Kate Walsh a fost apoi extins la unul recurent în poveste.

O actriță ocupată

În 2006, când „Anatomia lui Grey” a ajuns la sezonul al treilea, Shonda Rhimes, creatoarea serialului, a creat și un spin-off având-o pe Addison Montgomery (Kate Walsh) ca personaj central, intitulat „Medici în Santa Monica” / „Private Practice”, care a fost lansat în 2007. La începutul său, Addison Montgomery se muta la Los Angeles pentru a începe un nou capitol din viața personală și profesională. Serialul a durat șase sezoane, dar în timpul său Kate Walsh a mai jucat și în „Anatomia lui Grey”, până în sezonul opt, inclusiv, apărând, în total, în 59 de episoade. Episodul „If/Then”, de exemplu, din sezonul opt, o prezenta pe ea, dar și pe Kate Burton, care juca rolul mamei lui Meredith, dr. Ellis Grey, și pe care o vom revedea, de asemenea, în sezonul optsprezece.

Între timp, Kate Walsh a mai jucat rolul The Handler în primele două sezoane din apreciatul serial Netflix „The Umbrella Academy”, în alt serial Netflix de succes, „Emily în Paris”, și în filmul SF „3022”, difuzat de platforma Amazon. Pe marele ecran a apărut în „Un hoț cinstit” / „Honest Thief” (2020), alături de Liam Neeson, și în drama independentă „Sometime Other Than Now” (2021), alături de Donal Logue și Trieste Kelly Dunn.

Ca în vremurile vechi

Addison Montgomery și Ellis Grey nu vor fi însă singurele chipuri familiare care se vor întoarce în sezonul al optsprezecelea. Acesta le va aduce fanilor multe surprize, pentru că pe genericul său figurează și dr. Arizona Robbins (Jessica Capshaw), George O’Malley (T.R. Knight) și dr. Callie Torres (Sara Ramirez), alături de personajele recurente în serial, precum Meredith Grey (Ellen Pompeo), dr. Miranda Bailey (Chandra Wilson), dr. Owen Hunt (Kevin McKidd), dr. Richard Webber (James Pickens Jr.) sau dr. Teddy Altman (Kim Raver). Sezonul optsprezece din „Anatomia lui Grey” va avea premiera în Statele Unite pe 30 septembrie, dar nu se știe, deocamdată, când îl vom vedea și în România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton