Homepage  / Știri

Kate Winslet are gânduri de măritiş

Kate Winslet are gânduri de măritiş

de Redactia Tvmania

Actriţa de 34 de ani este îndrăgostită până peste cap de modelul Louis Dowler (34 de ani) şi are planuri măreţe pentru viitorul lor comun, relatează femalefirst.co.uk.

O sursă din anturajul actriţei a declarat: „Din punctul ei de vedere, ar putea să meargă până la capăt – să se căsătorească şi să facă copii. Este foarte fericită. Louis îi scoate la iveală latura minunată, lipsită de griji, pe care n-am mai văzut-o de ani buni”.

În luna martie, Kate Winslet s-a separat de regizorul Sam Mendes (45 de ani), după şapte ani de căsnicie, şi a fost afectată de despărţire.

„Kate avea inima frântă cu puţin timp în urmă. Dar ne bucurăm să o vedem că şi-a revenit – şi arată senzaţional”, a adăugat sursa.

Kate Winslet l-a rugat pe Louis Dowler să locuiască cu ea la Chicago în timp ce filma pentru pelicula „Contagion”, pentru că nu vrea o relaţie de la distanţă.

„Au discutat şi şi-au dat seama că nu vor să fie despărţiţi în stadiu timpuriu al unei relaţii care pare serioasă”.

Actriţa locuieşte la New York cu cei doi copii ai ei – Joe (6 ani), fiul lui Sam Mendes, şi Mia (9 ani), fiica regizorului Jim Threapleton (36 de ani).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton