Homepage  / Știri

Kate Winslet: „Corpul meu nu e perfect, dar asta nu contează”

Kate Winslet: "Corpul meu nu e perfect, dar asta nu contează"

de Redactia Tvmania

Kate Winslet se declară mulţumită de fizicul ei, deşi e departe de a fi posesoarea unui corp de top-model, scrie femalefirst.co.uk. Sânii ei nu sunt „perfecţi”, iar lupta cu celulita nu se încheie niciodată pentru ea.

Actriţa de 36 de ani a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei The Sun, că arată precum orice alt om de pe stradă.

„Nu am sânii perfecţi, nu am zone fără celulită, normal, am forme. Dacă asta le face pe femei să se simtă mai puternice, atunci e grozav”, a spus Winslet.

Vedeta a explicat că tocmai faptul că nu are un fizic perfect a ajutat-o să accepte roluri în care trebuia să se dezbrace. Kate Winslet crede că le ajută astfel pe femeile care urmăresc filmele ei şi învaţă că nu trebuie să facă o obsesie în ceea ce priveşte dietele.

„La nivel subconştient, acesta este unul dintre motivele pentru care mi-am permis să apar goală pe marile ecrane”, a spus actriţa.

Starul din „Titanic”, care trăieşte o poveste de iubire alături de omul de afaceri Ned Rocknroll, a mărturisit că, în tinereţe, a fost „plinuţă”, dar acum se simte foarte bine în pielea ei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton