Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate Winslet îşi ţine Oscarul în baie

Kate Winslet îşi ţine Oscarul în baie

de Redactia Tvmania

Kate Winslet (39 de ani) a găsit, se pare, cel mai potrivit loc pentru statueta ei Oscar, câştigată în gala cinematografică din 2009, pentru rolul din drama despre Holocaust „Cititorul”: baia din casa ei.

 

„Ideea e ca oricine intră acolo să o ia în mână, (să se uite în oglindă) şi să spună «Aş vrea să mulţumesc tatălui şi fiului meu…». Şi îmi dau mereu seama când cineva face asta, pentru că stau mai mult în baie şi ies de acolo uşor îmbujoraţi. Mor de râs… ”, a povestit actriţa britanică într-un interviu acordat publicaţiei „WSJ Magazine”.

Totul despre pelicula „Cititorul”

Bazată pe best-seller-ul omonim al lui Bernhard Schlink, pelicula îl prezintă pe Michael Berg (Ralph Fiennes), un bărbat de vârstă mijlocie, rece şi retras.

Acţiunea filmului se întoarce în timp, în Berlinul anilor 1950, când adolescentul Michael (interpretat acum de David Kross) o cunoaşte pe Hanna (Kate Winslet), o femeie de 30 de ani. În ciuda diferenţei de vârstă, cei doi se aruncă într-o relaţie tumultuoasă, însă, la un moment dat, femeia dispare. Opt ani mai târziu, când Michael este student la Drept, asistă la un proces în care sunt judecaţi foşti gardieni din lagărele naziste. Unul dintre aceştia este chiar Hanna.

Pelicula a fost de cinci ori nominalizată la gala Oscar (inclusiv pentru cel mai bun film), dar a câştigat o singură statuetă, cea pentru rol principal feminin – Kate Winslet. Actriţa a primit, pentru acelaşi rol, şi un Glob de Aur.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Kate Winslet vine la gala Oscar pentru Leonardo DiCaprio

De ce nu are Kate Winslet computer acasă?

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton