Homepage  / Seriale

Kate Winslet se întoarce la HBO cu miniseria „Trust”. Va fi și producător executiv

Kate Winslet se întoarce la HBO cu miniseria „Trust”. Va fi și producător executiv
7

de Roxana Mirea,

Kate Winslet se întoarce la HBO pentru o altă miniserie. Câștigătoarea premiului Emmy va juca și va fi producătorul executiv al filmului „Trust”, bazat pe romanul cu același nume al lui Hernan Diaz. Iată despre ce va fi vorba în următorul serial al lui Kate Winslet pentru HBO.

Kate Winslet revine la HBO cu miniseria „Trust”

Kate Winslet va juca și va fi producătorul executiv al serialului „Trust”, bazat pe romanul lui Hernan Diaz, publicat în luna mai a acestui an. Serialul va urmări un magnat legendar de pe Wall Street care citește un roman bazat pe viața sa, dar care este nemulțumit de modul în care el și soția sa, fiica unor aristocrați excentrici, sunt portretizați. El angajează o secretară pentru a scrie pentru și în numele lui o carte de memorii pentru a pune lucrurile la punct.

În curând, însă, ea află că el încearcă să-și rescrie istoria și locul soției sale în ea. Diaz va fi, de asemenea, producător executiv al adaptării romanului său, care explorează bogăția și talentul, încrederea și intimitatea, precum și adevărul și percepția, scrie Entertainment Weekly.

The Holiday (2006) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Trust”, cea de-a treia colaborare a lui Kate Winslet cu HBO

Această dramă marchează cea de-a treia colaborare a lui Kate Winslet cu HBO. Ea a jucat anterior în „Mare of Easttown”, în rolul lui Mare Sheehan, un detectiv care investighează o crimă brutală în orășelul său natal din Pennsylvania. Iar în 2011, Winslet a jucat în „Mildred Pierce”, în rolul personajului principal, o tânără mamă care se străduiește să clădească o viață pentru ea și fiicele sale după divorț.

Winslet va apărea în următorul film al lui James Cameron, „Avatar: The Way of Water”. Printre alte titluri viitoare se numără „Naya Legend of the Golden Dolphin”, „Lee” și „Fake!”.

Diaz și-a lansat romanul de debut, „In the Distance”, în 2017. Titlul a fost finalist la Premiul Pulitzer pentru ficțiune și la Premiul PEN/Faulkner pentru ficțiune. De asemenea, este laureat al unui premiu Whiting.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton