Homepage  / Vedete străine

Kate Winslet și fiica ei, moment emoționant la Premiile BAFTA TV 2023. Cele două joacă în aceeași producție

Kate Winslet și fiica ei, moment emoționant la Premiile BAFTA TV 2023. Cele două joacă în aceeași producție
4

de Cătălina Matei,

Ediția din acest an a a premiilor BAFTA TV a fost una extrem de emoționantă pentru Kate Winslet. Actrița, însoțită la eveniment de fiica sa alături de care joacă în „I Am Ruth”, a câștigat premiul pentru „Cea mai bună actriță într-un rol principal” și a izbucnit în lacrimi în momentul discursului.

Kate Winslet (47 de ani) a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Premiile BAFTA TV 2023, eveniment care a avut loc pe 14 mai la Royal Festival Hall în Londra. Actrița din „Titanic” a venit însoțită de fiica sa în vârstă de 22 de ani, Mia Threapleton. De altfel cele două joacă împreună în serialul „I Am Ruth”, iar Kate a fost recompensată cu premiul pentru „Cea mai bună actriță într-un rol principal” datorită personajului din această producție.

Iar în timpul discursului de mulțumire, Kate a izbucnit în lacrimi, notează Daily Mail.

Garantat eu voi fi cea care va plânge în seara asta”, și-a început Kate Winslet discursul, apoi a făcut referire la scenariul tulburător după care a jucat în „I Am Ruth”. „Poveștile despre sănătatea mintală, precum aceasta, trebuie să fie auzite. Pentru tinerii care mă aud acum, vă rog să cereți ajutor. Acesta va veni, doar cereți-l”.

Cât despre premiu, actrița a spus că îl împarte cu fiica ei, alături de care a jucat în dramaticul serial. „Dacă aș putea să-l rup în două, i-aș da cealaltă jumătate fiicei mele, Mia Threapleton. Am făcut asta împreună, puștoaico”. Acela a fost momentul în care și tânăra, aflată în sală, a izbucnit în lacrimi.

„I am Ruth” prezintă povestea unei mame care încearcă din răsputeri să-şi ajute fiica, după ce aceasta s-a închis în sine din cauza presiunilor din mediul online. „I am Ruth” a câştigat şi premiul pentru single drama.

BAFTA TV Awards 2023 in London, UK – 14 May 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Un puști de 14 ani, câștigătorul categoriei „Cel mai bun actor de comedie  într-un rol principal”

O altă supriză a acestei ediții a Premiilor BAFTA TV a fost cel care a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor de comedie  într-un rol principal”. Este vorba despre Lenny Rush, un adolescent în vârstă de 11 ani, care joacă în seria „Am I Being Unreasonable?”, produsă și difuzată de BBC.

Puștiul, cu un talent nativ pentru comedie, suferă de displazie spondiloepifizară congenitală, care se observă de la naștere și se caracterizează prin nanism și trunchi scurt. De altfel, Lenny se deplasează cu ajutorul unui dispozitiv automatizat.

Printre premianții de la BAFTA TV s-au mai regăsit și Anne-Marie Duff („Cea mai bună actriță într-un rol secundar”, Adeel Akhtar („Cel mai bun actor într-un rol secundar”), Ben Wishaw („Cel mai bun actor într-un rol principal”), în timp ce „The Masked Singer” – ediția britanică – a câștigat premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton