Homepage  / Vedete / Vedete străine

Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți

Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți

de Redactia Tvmania

Katharine McPhee a devenit mămică pentru prima oară, în timp ce pentru David Foster (70 de ani) acesta este cel de-al șaselea. 

Tânăra actriță în vârstă de 36 de ani a născut un băiețel, vestea fiind confirmată de un reprezentant al cuplului pentru publicația People. 

„Katharine McPhee și Davin Foster au devenit părinții unui băiețel sănătos. Cei trei se simt foarte bine”, a declarat reprezentantul cuplului. 

Vestea că partenera lui David Foster a fost dată publicității de aceeași revistă, după ce Katherine McPhee a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături, sarcina sa fiind deja vizibilă. 

David Foster și Katharine s-au căsătorit în iunie 2019, deși se cunoșteau încă din 2006, când Foster era parte din juriul American Idol, unde Katharine era concurentă. Foster are deja 4 fiice Sara, Erin și Jordan, pe care le-a făcut cu cea de-a doua soție Rebecca Dyer și încă două fete, Aliison și Amy, din relații anterioare. 

 
 

Potrivit unei surse, Katharine și-a dorit foarte mult să aibă un copil.

 „Katharine a vrut dintodeauna să fie mamă și să aibă un copil cu David. Își doreau să se întâmple anul acesta. Știau că va fi minunat dacă se va întâmpla în acest an, dat fiind faptul că volumul de muncă s-a redus pentru amândoi”, a declarat o sursă pentru E! News.

„Au dat vestea familiei lor și apropiaților acum o lună și toată lumea a fost șocată și încântată”, a adăugat sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton