Homepage  / Seriale / Seriale americane

Katherine Heigl a primit un rol în serialul „Suits”/„Costume”

Katherine Heigl a primit un rol în serialul „Suits”/„Costume”

de Redactia Tvmania

Katherine Heigl îi va lua locul lui Meghan Markle, devenind actrița principală din „Suits”/„Costume” începând cu seria a opta a serialului, anunță harpersbazaar.com.

Heigl va juca rolul tinerei avocate Samantha Wheller, o nouă angajată a firmei de avocatură Pearson Specter Litt. Fosta vedetă din „Anatomia lui Grey” va juca alături de Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Rick Hoffman și Dule Hill, cel din urmă fiind promovat la rândul său în sezonul șapte (avea un rol episodic, dar va apărea constant începând din noul sezon). Vă reamintim că „Suits” a fost prelungit cu încă un sezon, iar protagoniștii Meghan Markle și Patrick J. Adams dispar din peisaj. Mai multe detalii, AICI.

Blonda de 39 de ani s-a declarat încântată de noul său rol și a mărturisit că este unul dintre fanii „Suits” încă de la începutul serialului.

„Am urmărit „Suits” încă de la debut și mă simt incredibil de norocoasă să fiu cel mai nou membru al familiei Pearson Specter Litt”, a declarat Heigl.

De când a renunțat la rolul de succes din „Anatomia lui Grey”, în anul 2010, blonda a avut numai eșecuri pe plan profesional. Katherine Heigl a mai jucat de atunci în serialele „Doubt” și ”State of Affairs”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton