Homepage  / Vedete / Vedete străine

Katherine Heigl a revenit la silueta dinainte de sarcină. Cum a reușit

Katherine Heigl a revenit la silueta dinainte de sarcină. Cum a reușit

de Redactia Tvmania

Katherine Heigl a devenit mamă pentru a treia oară pe 20 decembrie 2016. Actrița și soțul ei, Josh Kelley, mai au împreună două fiice adoptive, pe Naleigh și pe Adalaide. Recent, Heigl a urcat pe contul personal de Instagram un colaj de fotografii în care arată schimbările prin care a trecut corpul ei după nașterea băiețelului ei.

„Au trecut aproape 14 luni de când s-a născut Joshua Jr și mi-a luat ceva timp să-mi reintru în formă”, a povestit Heigl.

Actrița, pe care o vom vedea în noile episoade din „Suits”/„Costume”, a recunoscut că s-a îngrășat peste 25 de kilograme în timpul sarcinii și că a reușit să scape ușor de primele 15, la scurt timp după ce a ajuns acasă cu cel mic. Cu celelalte zece kilograme în plus a fost însă altă discuție. Au urmat perioade de antrenamente intense și o dietă atentă.

„Prima fotografie a fost făcută la o lună după ce s-a născut el (Joshua Jr.). Cea de-a doua a fost făcută la aproape un an de zile după aceea, iar ultima a fost făcută weekend-ul trecut”, a explicat Heigl. „Mi-aș fi dorit să am mai multe fotografii făcute între prima și cea de-a doua, ca să vedeți cu adevărat cât de lent a fost întregul proces”.

Heigl a mărturisit că se pregătește de o vacanță la plajă și că va începe filmările la „Suits” în luna aprilie – ambele elemente determinând-o să își revină cât mai repede.

Katherine Heigl nu e singura actriță care a recunoscut că a dus o luptă grea cu kilogramele în plus după sarcină. De curând, și Blake Lively s-a lăudat pe Instagram cu silueta ei, actrița slăbind aproape 27 de kilograme în 14 luni de antrenamente la sală.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton