Homepage  / Vedete / Vedete străine

Katherine Heigl, de urgență pe masa de operație: „A fost cea mai groaznică durere”

Katherine Heigl, de urgență pe masa de operație: „A fost cea mai groaznică durere”

de Redactia Tvmania

Katherine Heigl, care ne-a făcut să zâmbim datorită rolurilor în care a jucat în ultimii ani, a avut recent probleme grave de sănătate. Heigl a povestit fanilor prin ce a trecut: „Am devenit femeia bionică”.

Deși a fost ferită de coronavirus până acum – Heigl a renunțat la viața în oraș și la aglomerație și a ajuns să locuiască alături de soțul ei și de copii la o fermă din Utah – actrița de 42 nu a scăpat totuși pe de-a-ntregul de boală și de medici.

Actrița din „Aleea cu licurici”, serial care poate fi urmărit pe Netflix, a ajuns pe mâna medicilor din Los Angeles, după ce a suferit un accident. Heigl a trecut printr-o operație grea, în urma căreia i-au fost implantate două proteze de titan în locul unor discuri vertebrale uzate. 

Într-un mesaj pe contul personal de Instagram, Katherine Heigl a povestit: „Ei bine, am devenit femeia bionică! Am două bucăţi de titan în gât, cred că aş putea să stau în cap ore întregi. Nu voi încerca asta chiar acum, dar daţi-mi câteva luni și vă voi lua mințile!”

 

Fosta vedetă din „Anatomia lui Grey” s-a arătat „recunoscătoare” față de echipa de medici care a scăpat-o de „cele mai groaznice dureri avute vreodată: „(…) E aşa bine să nu te mai doară nimic!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton