Homepage  / Vedete / Vedete străine

Katherine Heigl: Fiica mea adoptivă mi-a frânt inima

Katherine Heigl: Fiica mea adoptivă mi-a frânt inima

de Redactia Tvmania

Actrița cunoscută din rolul jucat în primele sezoane din „Anatomia lui Grey”, dar și din filme precum „Adevărul gol-goluț”, „Un pic însărcinată” sau „27 de rochii”, a recunoscut că avut probleme cu fiica ei adoptivă. Katherine Heigl se temea că nu va ajunge niciodată să aibă o relație strânsă cu micuța Naleigh, originară din Coreea de Sud.

„La început m-am învinovățit pe mine însămi și am crezut că sunt o mamă rea. A durat ceva până să realizez că lipsa de încredere nu avea nicio legătură cu mine”, a spus actrița, citată de Daily Mail.

Katherine Heigl și soțul ei Josh Kelley au adoptat-o pe Naleigh în 2009. Heigl spera ca micuța să se atașeze imediat de ea, dar lucrurile au stat pe dos.

„Am luptat din greu pentru ca fiica mea să mă accepte ca mamă. Respingerea ei mi-a frânt inima”, a declarat blonda pentru un cotidian german.

Munca din greu, o piedică în plus

Actrița a mai spus că, în toată perioada în care suferea din cauza problemelor dintre ea și fiica ei, a muncit pe rupte. La scurt timp însă, a recunoscut Heigl, a realizat că statul pe platourile de filmare nu făcea decât să înrăutățească situația de acasă.

„Când am realizat asta, am lăsat-o imediat mai moale cu munca”, a spus ea.

Heigl a renunţat la rolul din „Anatomia lui Grey” în 2010, pentru a se concentra pe creşterea fetiţei ei şi pentru o carieră pe marile ecrane.

Citește și:

Katherine Heigl îi coase hăinuţe fetiţei ei de 3 ani

Ellen Pompeo: Nu cred că Izzie se întoarce în serial

Katherine Heigl vrea înapoi în „Anatomia lui Grey”

Katherine Heigl a pozat topless

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton