Homepage  / Vedete / Vedete străine

Katherine Heigl foloseşte ţigările electrice

Katherine Heigl foloseşte ţigările electrice

de Redactia Tvmania

Actriţa de 31 de ani nu a mai fumat de şase luni şi recurge la ţigările electrice pentru a-şi ţine viciul în frâu, relatează femalefirst.co.uk.

„Ştiu că este ridicol, dar mă ajută să nu fumez ţigări reale. Simţi că fumezi şi inhalezi, dar sunt doar vapori de apă. Fac asta de şase luni. Fumatul e aiurea”, a spus Katherine Heigl.

„Îi spun mereu copilului meu: nu numai că îţi afectează sănătatea. Chiar vrei să-ţi petreci restul vieţii luptând cu o dependenţă care nici măcar nu te face fericit?”, a completat vedeta.

În septembrie, Katherine Heigl şi soţul ei, cântăreţul american Josh Kelley (30 de ani), au adoptat-o pe Nancy, o fetiţă de 20 de luni din Coreea de Sud.

Josh Kelley nu îşi vizitează soţia pe platouri când aceasta filmează scene de dragoste, cum s-a întamplat la ultimul ei film, „Viaţa aşa cum e ea” (pelicula se lansează în România pe 17 decembrie), în care joacă alături de Josh Duhamel (37 de ani).

„De fapt, soţul meu şi Josh Duhamel sunt prieteni buni, dar el nu venea niciodată pe platouri când filmam scene în care ne sărutam. Nu se simte confortabil, pentru că nu este actor, este muzician”, a mai spus Katherine Heigl.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton