Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer pulmonar. Actrița de comedie va fi supusă unei operații. „Nu am fumat niciodată!”

Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer pulmonar. Actrița de comedie va fi supusă unei operații. „Nu am fumat niciodată!"

de Redactia Tvmania

Kathy Griffin a împărtășit cu fanii ei din mediul online vestea că a fost diagnosticată recent cu cancer pulmonar. Actrița de comedie a completat: a primit acest diagnostic deși nu a fumat niciodată, informează Reuters.
 
Griffin (60) a scris online că este nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Medicii îi vor îndepărta o parte dintr-un plămân, însă aceștia sunt optimiști în ceea ce privește rezultatul.
 
„Am cancer. Sunt pe punctul de a intra în operație pentru a mi se scoate jumătate din plămânul stâng. Da, am cancer pulmonar, deși nu am fumat niciodată!”, a scris Griffin. „Medicii sunt foarte optimiști, deoarece este în primul stadiu și e afectat doar plămânul meu stâng”, a mai menționat actrița, care și-a îndemnat fanii să meargă regulat la medic.
 
 
Griffin, care a câștigat de două ori premiul Emmy, a ieșit din lumina reflectoarelor în urmă cu patru ani. Mai precis, acest lucru s-a petrecut în 2017, când a pierdut joburi și sponsorizări după ce a afișat la o ședintă foto o imagine cu Donald Trump decapitat. Serviciul secret a deschis o anchetă asupra incidentului, dar nu s-au luat măsuri legale împotriva lui Griffin, informează hotnews.ro.
 
Sursa foto: Hepta
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton