Homepage  / Articole

Katie Holmes a plănuit din timp despărțirea de Cruise

Katie Holmes a plănuit din timp despărțirea de Cruise

de Redactia Tvmania

Chiar dacă anunțul divorțului dintre Tom Cruise și Katie Holmes a uimit pe toată lumea, se pare că decizia nu a fost luată peste noapte. Ba mai mult, surse citate de publicația People spun că Holmes a plănuit totul până în cel mai mic detaliu. Chiar și Tom Cruise a fost luat prin surprindere de anunțul că redeveni celibatar.

„(Katie) a vorbit cu Tom la telefon până săptămâna trecută spunându-i mereu <>”, a spus o sursă apropiată actriței.

De la lansarea veștii că nu mai vrea să fie soția lui Tom Cruise, Katie Holmes și-a schimbat până și numărul de telefon. „Prietenii ei vechi nu mai pot lua legătura cu ea. Nu poate fi găsită”, a spus sursa.

Holmes (33) și-a închiriat un apartament în New York la începutul lunii iunie. „Tom știa că ea se mutase acolo, dar credea că e vorba de cu totul și cu totul alt motiv”, a mai explicat persoana a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

„Ea a spus că se mută pentru a avea acces la parcarea subterană. Erau mai puțini paparazzi și se putea bucura de mai multă intimitate. A fost doar începutul pentru mutarea lucrurilor din vechea casă. Așa a reușit să se mute fără să spună din start că urmează să ceară divorțul”.

Se zvonește că Tom Cruise habar nu a avut de decizia luată de soția lui. Katie a depus actele de divorț cu ajutorul tatălui ei, Martin Holmes, la judecătoria statului New York.

Citește și:

Începe războiul între Katie Holmes și Tom Cruise!

Tom Cruise nu o lăsa pe Katie Holmes să facă filmul „Dawson’s Creek”

Katie Holmes divorţează de Cruise din cauza religiei

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton