Homepage  / Articole

Katie nu trece singură peste divorțul de Cruise

Katie nu trece singură peste divorțul de Cruise

de Redactia Tvmania

Katie Holmes a șocat pe toată lumea cu anunțul despărțirii și a divorțului de Tom Cruise, dar se pare că nici chiar ea nu poate trece peste schimbările bruște care au marcat-o. Surse din anturajul ei, citate de Daily Mail, spun că tânăra actriță a cerut ajutorul unui consilier specializat, în încercarea de a redeveni Katie, cea dinainte de a-l cunoaște pe scientologul Cruise.

„Acum că a scăpat în sfârșit de Tom, Katie e hotărâtă să își regăsească propria „voce”. A apelat la ajutor calificat și a angajat un „consilier” a cărui menire este de a-i readuce la cote maxime nivelul de încredere și pentru a redeveni ceea ce a fost odată”, a spus o sursă, citată de revista britanică Grazia.

Cu toată că ea nu regretă câtuși de puțin despărțirea de Cruise, se pare că nu îi este ușor să se descurce pe cont propriu.

„Strălucirea care o definea pe Katie imediat după despărțire s-a evaporat. Nu a anticipat că va ajunge să sufere din cauza lipsei de încredere în ea însăși și nici nu s-a gândit dinainte cum se va simți atunci când nu va mai fi Dna. Tom Cruise”, a spus sursa, care a mărturisit că Holmes încearcă acum din răsputeri să fie „de trei ori femeie”: o bună actriță, o bună mamă și o femeie împlinită.

Divorțul i-a provocat lui Katie insomnii (nu poate dormi mai mult de cinci ore pe noapte), dar amicii ei sunt siguri că își va reveni. După ce și-a pus planul în aplicare (plan gândit cu aproximativ un an înainte, conform surselor, n.r.), Katie „e o femeie nouă, se simte revigorată, liberă de Tom și lipsită de orice grijă”, spunea recent un prieten al vedetei, citat de RadarOnline.com.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton