Homepage  / Vedete străine

Katy Perry, în ipostaze provocatoare pe Instagram. Artista a pozat topless

Katy Perry, în ipostaze provocatoare pe Instagram. Artista a pozat topless

de Cătălina Matei,

După și-a încânta fanii de pe Instagram postând un colaj dedicat soțului ei, Orlando Bloom, la aniversarea celor 45 de ani ai săi, Katy Perry revine cu o ipostază extrem de provocatoarea. Cântăreața a publicat o imaginea cu ea topless.

Pe 13 ianuarie, Orlando Bloom a împlinit 45 de ani, iar soția sa a ținut să-l celebreze pe Instagram prin intermediul unui colaj special.

„Tu ești iubirea și lumina vieții mele”, a scris Katy în postarea dedicată soțului ei.

Între timp, artista a revenit pe rețeaua de socializare cu noi imagini, iar una dintre ele a stârnit numeroase comentarii în rândul urmăritorilor. În cadrul respectiv, Kate, în vârtă de 37 de ani, apare topless, cu spatele spre cameră, în dreptul unui perete, purtând doar o pereche de pantaloni evazați.

Pe lângă cadrul topless, Katy a mai postat și alte imagini în care poartă ținute provocatoare, care îi pun în evidență formele. Artista afișează o condiție fizică de invidiat, la aproape doi ani de când a născut-o pe Daisy Dove.

Provocările vieții de mămică

Noile imagini pe care Katy le promovează sunt total diferite față de postările sale legate de cât de greu îi este unei proaspete mămici să fie în formă.

Memomrabilă este una dintre mărturisile vedetei i-din primăvara lui 2021. Atunci, după o prestație a unei concurente în cadrul emisiunii „American Idol”, unde Katy Perry este jurată, cântăreața a declarat:

„Vocea ta este o experiență spirituală. Este de-a dreptul angelică”, i-a declarat Perry. „Ca proaspătă mămică, nu mai am așa mult timp pentru mine, așa că am renunțat la a mă epila pe picioare. Însă, atunci când te-am auzit cântând, efectiv părul de pe picioarele mele a crescut un centimetru. A fost incredibil!”

Ulterior, vedeta a postat pe contul ei de Twitter un GIF – pe care îl poți vedea mai jos – scriind: „O reprezentare live a părului de pe picioarele mele atunci când am auzit-o pe @casscoleman cântând la #AmericanIdol.”

Katy Perry și Orlando Bloom au început să se întâlnească în 2016, ulterior s-au despărțit pentru scurt timp în 2017 și apoi s-au îmoăcat în vara următoare. S-au logodit de Ziua Îndrăgostiților 2019 și devenit părinții unei fetițe în august 2020.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton