Homepage  / Vedete străine

Katy Perry cântă la încoronarea regelui Charles. Reacția lui Orlando Bloom. „Din păcate, eu…”

Katy Perry cântă la încoronarea regelui Charles. Reacția lui Orlando Bloom. „Din păcate, eu...”
9

de Roxana Mirea,

Katy Perry va cânta la concertul de încoronare a regelui Charles al III-lea din Londra, pe 7 mai. Artista este onorată să participe la un asemenea eveniment istoric. Recent, Orlando Bloom, logodnicul ei, a reacționat în legătură cu decizia artistei de a participa la eveniment, după ce mai mulți artiști au refuzat să cânte la concertul de încoronare.

Orlando Bloom, mândru de Katy Perry

Orlando Bloom a oferit un interviu pentru ET, la prezentarea Sony Pictures la CinemaCon 2023 din Las Vegas, săptămâna aceasta, despre filmul său, Gran Turismo. Actorul și-a împărtășit entuziasmul legat de faptul că logodnica sa, Katy Perry, va cânta la concertul de încoronare a regelui Charles al III-lea din Londra, pe 7 mai.

„Fata mea va cânta, asta e distractiv. Din păcate, eu nu voi ajunge acolo, dar ea va cânta, ceea ce este grozav”, a declarat actorul de origine britanică. „Ea face aceste lucruri mari, istorice. Este minunat. A cântat și pentru președinte. Ea face asta.”

„Cine a mai rămas?”, a glumit el. „Poate papa. Așa că da, este interesant.”

Încoronarea oficială a lui Charles are loc pe 6 mai la Westminster Abbey. Concertul de încoronare plin de vedete, în cadrul căruia vor urca pe scenă Perry și alți artiști de primă mână, va avea loc a doua zi pe domeniul Castelului Windsor din Anglia.

Noi detalii despre încoronarea regelui Charles. Schimbările majore plănuite de noul suveranIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Katy Perry, onorată să cânte la încoronarea regelui Charles

Katy Perry a vorbit și ea, duminică, despre festivitățile care vor urma. „Sunt recunoscător că pot să merg. L-am întâlnit pe Majestatea Sa în urmă cu câțiva ani și m-a numit unul dintre ambasadorii organizației sale, The British Asian Trust, care este o organizație care ajută la lupta pentru a pune capăt traficului de copii”, a împărtășit Perry despre faptul că a fost aleasă pentru concertul de încoronare a lui Charles.

O sursă a declarat recent pentru ET că Perry se pregătește pentru prestația sa de la încoronare. „Katy este foarte onorată să cânte la concertul de încoronare. Este încântată”, a declarat sursa, menționând că Bloom „a susținut-o”.

Louis Vuitton Dinner – ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Lionel Richie se află, de asemenea, pe afișul concertului din 7 mai. „Să mă aflu în această parte a istoriei, sunt pur și simplu uimit, sunt atât de încântat să fiu acolo. Pășesc în istorie”, a spus Richie pentru ET.

Pe de altă parte, există artiști care au refuzat să cânte la concertul de încoronare. Adele, Harry Styles, Robbie Williams și Elton John ar fi fost, de asemenea, invitați să cânte, dar au refuzat oferta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton