Homepage  / Vedete / Vedete străine

Katy Perry face dezvăluiri dureroase! Cântăreața se luptă cu depresia

Katy Perry face dezvăluiri dureroase! Cântăreața se luptă cu depresia

de Redactia Tvmania

În mijlocul pandemiei de coronavirus însărcinată fiind, Katy Perry a dezvăluit pe rețelele de socializare că se luptă cu depresia.

„Uneori nu știu ce este mai rău să încerc să evit virusul sau valurile de depresie care vin cu acest nou stil de viață”, a scris vedeta pe contul său de Twitter.

Mărturisirea lui Katy a primit susținere din partea fanilor săi care au îndemnat-o să rămână puternică pe fondul vremurilor incerte. Nu este prima oară când artista mărturisește problemele cu care se confruntă. În ediția de ianuarie a -revistei Vogue India aceasta a povestit că a trecut printr-o perioadă dificilă în anii 2017-2018:

„În trecut, am reușit să o depășesc (depresia. n.r), dar de data aceasta s-a întâmplat ceva care m-a făcut să cedez. A trebuit să pornesc într-o călătorie în ceea ce privește sănătatea mintală”.

Katy a continuat să discute despre „călătoria spirituală” pe care a continuat-o cu logodnicul ei, Orlando Bloom:

„Orlando este ca un înțelept. Când ne-am întâlnit prima data el a spus că vom scoate împreună răul pe care îl avem în suflete și chiar așa facem. Nu am avut niciodată un partener precum Orlando care să fie dispus să meargă alături de mine în aceea ce numesc eu călătorie emoțională și spirituală. Este o provocare deoarece te confrunți cu lucruri pe care nu le știi despre propria persoană. Este precum o cursă care nu se sfârșește niciodată”.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt împreună din 2016, însă de-a lungul celor patru ani de relație, cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Katy și Orlando – care s-au despărțit și împăcat de mai multe ori de când sunt împreună – așteaptă o fetiță, care va veni pe lume vara aceasta. Tot vara aceasta, intenționau să-și oficializeze relația, dar nunta pe care plănuiau să o facă în Japonia a fost amânată, cel puțin pentru moment.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton