Homepage  / Articole

Katy Perry îşi îmbogăteşte viitorul fost soţ

Katy Perry îşi îmbogăteşte viitorul fost soţ

de Redactia Tvmania

La doar un an după mariajul lor de vis, şi după ce mai multe zvonuri cum că relaţia lor scârţâie au ajuns în presă, vestea că Russell Brand a hotărât să divorţeze de Katy Perry nu a mai mirat pe nimeni.

Brand (36) a depus actele de divorţ la sfârşitul săptămânii trecute, mărturisind că de vină sunt diferenţe ireconciliabile, scrie People.com.

„Din păcate, Katy şi cum mine ne încheiem aici mariajul”, a declarat actorul pentru publicaţia citată. „O voi adora mereu şi ştiu că vom rămâne prieteni”, a mai spus bărbatul.

Katy Perry pierde multe milioane de dolari în divorţ

Căsnicia celor doi, care a durat doar 14 luni, a început din start cu o greşeală, spun apropiaţii celor două vedete, citaţi de site-ul sheknows.com. Se pare că ei nu au semnat un contract prenupţial, iar acest lucru ar lăsa-o pe artistă cu averea ciopârţită.

Cântăreaţa, în vârstă de 27 de ani, a strâns până acum 44 de milioane de dolari, conform unui top realizat de Forbes. La aceşti bani, se adună şi suma de 70 de milioane de dolari, bani strânşi din trei surse: turneul „California Dreams”, albumul „Teenage Dream” şi păpuşa „Katy Perry”, fabricată de Mattel, firma care produce celebrele păpuşi Barbie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton