Homepage  / Vedete / Vedete străine

Katy Perry, la un pas să se sinucidă după despărțirea de Orlando Bloom

Katy Perry, la un pas să se sinucidă după despărțirea de Orlando Bloom

de Redactia Tvmania

Katy Perry a dezvăluit că a fost la un pas să se sinucidă după ce s-a despărțit de Orlando Bloom în anul 2017. Pentru prima dată, artista, care acum așteaptă un copil cu celebrul actor, a povestit cum a rămas fără speranță și cu inima frântă în urma separării de Bloom. Acea despărțire a lăsat-o pe Perry (35 ani) în dezolare și a recunoscut că „s-a prăbușit”.

Problemele personale s-au suprapus la acea vreme și cu un eșec profesional a mai precizat artista. Chiar dacă profesional nu a fost vorba de nimic grav, ea spune că i s-a părut a fi totul „tragic”. Se pare că aceasta a optat să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor și s-a regăsit cu ajutorul credinței: 

„Recunoștința este probabil lucrul care mi-a salvat viața deoarece dacă nu aș fi găsit asta m-aș fi scufundat în propria mea tristețe și probabil aș fi sărit”, a declarat Katy Perry pentru The Sun. „Oferisem atât de mult, iar acest lucru m-a rupt în bucățele. Mă despărțisem de iubitul meu, care acum este viitorul tată al copilului meu… așa că am cedat”, a mai spus ea.

Cântăreața și Orlando Bloom s-au împăcat după o perioadă, spre încântarea fanilor lor. Cuplul se pregătește acum să devină părinții unei fetițe, în această vară. Actorul mai are un fiu, Flynn, cu fosta sa soție, Miranda Kerr. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în Japonia, însă planurile lor au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Nu este prima oară când artista mărturisește problemele cu care se confruntă. În ediția de ianuarie a -revistei Vogue India aceasta a povestit că a trecut printr-o perioadă dificilă în anii 2017-2018:

„În trecut, am reușit să o depășesc (depresia. n.r), dar de data aceasta s-a întâmplat ceva care m-a făcut să cedez. A trebuit să pornesc într-o călătorie în ceea ce privește sănătatea mintală’.

Katy a continuat să discute despre „călătoria spirituală’ pe care a continuat-o cu logodnicul ei, Orlando Bloom:

„Orlando este ca un înțelept. Când ne-am întâlnit prima data el a spus că vom scoate împreună răul pe care îl avem în suflete și chiar așa facem. Nu am avut niciodată un partener precum Orlando care să fie dispus să meargă alături de mine în aceea ce numesc eu călătorie emoțională și spirituală. Este o provocare deoarece te confrunți cu lucruri pe care nu le știi despre propria persoană. Este precum o cursă care nu se sfârșește niciodată’.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton