Homepage  / Vedete străine

Keanu Reeves a cerut autograf de la două celebrități. „Am crezut că mi-a dedicat acele cuvinte mie special”

Keanu Reeves a cerut autograf de la două celebrități. „Am crezut că mi-a dedicat acele cuvinte mie special”
7

de Roxana Mirea,

Cu siguranță, Keanu Reeves este nevoit să dea mereu autografe, însă nu mulți sunt cei care știu că și actorul s-a aflat în postura de fan. Keanu Reeves a cerut autografe de la două celebrități. Invitat la emisiunea lui Stephen Colbert, „The Late Show”, celebrul actor a participat la provocarea „Colbert Questionert”, fiind nevoit să răspundă la 20 de întrebări.

Cui a cerut Keanu Reeves autograf

Keanu Reeves a fost întrebat dacă a cerut vreodată un autograf cuiva. Actorul din Matrix a spus că acest lucru s-a întâmplat de două ori. Prima oară, Keanu Reeves i-a cerut un autograf lui Lou Reed, care a fost chitaristul și vocalistul trupei The Velvet Underground.

Nu a fost pentru mine, ci pentru un prieten. Lou a fost foarte tare. Mi-a dat autograful pe o mică bucată de hârtie cu cerneală albastră… Da, a fost tare. A scris simplu ‘Lou Reed’”, a declarat Keanu Reeves, potrivit filmnow.ro.

Pentru el, personal, Keanu și-a dorit foarte mult un autograf de la comediantul George Carlin, care a și apărut alături de el în „Bill & Ted’s Excellent Adventure”. Stephen Colbert i-a spus lui Keanu: „Sunt atât de gelos. Sunt un fan uriaș al său. Mare fan!”

Cred că mi-a scris așa: Dragă Keanu, să te ia naiba! Am crezut mereu că mi-a dedicat acele cuvinte mie special, însă am mai întâlnit persoane care au primit autograf de la el, iar textul era la fel, doar numele schimbat. Oricum, frumos”, i-a răspunsul actorul.

The Matrix Resurrections Premiere – TorontoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Keanu Reeves, surpriză pentru prieteni și familie

Keanu Reeves este cunoscut pentru generozitatea sa. Acesta chiar a donat 70% din salariul său de la primul film „Matrix”, adică în jur de 30 de milioane de dolari. Luna trecută, le-a făcut o surprinză prietenilor, colegilor și familiei sale cu o excursie plătită chiar de el, care a acoperit toate cheltuielile, la premiera din San Francisco a filmului „The Matrix Resurrections”.

Ne-a asigurat zborul până aici”, a spus Chad Stahelski pentru THR, la premiera de la Castro Theatre. „Este incredibil de generos. În publicul din această seară se vor regăsi atât de mulți oameni care l-au ajutat și i-au fost alături de-a lungul timpului, de la antrenorii săi de arte marțiale și jiu-jitsu, la stiliști și cascadori. S-a asigurat că prietenii și familia lui vor fi aici. El este unic, fantastic”

Chad a lucrat ca și cascador și dublură a actorului în trilogia Matrix, dar a continuat colaborarea cu Keanu și pentru filmul John Wick din 2014.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton