Homepage  / Vedete străine

Keanu Reeves a semnat pentru primul lui rol important într-un serial. Ce personaj legendar va juca

Keanu Reeves a semnat pentru primul lui rol important într-un serial. Ce personaj legendar va juca

de Vasilica Rogozanu,

Zvonurile apărute timid în ianuarie s-au adeverit: actorul Keanu Reeves va avea rolul principal în noul serial Hulu „Devil In the White City”, adaptarea cărții omonime a lui Erik Larson, apărută la noi sub titlul „Diavolul din Orașul alb”.

Drama spune povestea lui Daniel H. Burnham, un arhitect exigent, dar vizionar, creatorul Expoziției Universale de la Chicago din 1893 (cunoscută drept Orașul alb, pentru că era concepută sub forma unui peisaj grandios, cu clădiri albe, amplasate într-un paradis de canale și grădini), și a lui H. H. Holmes, un medic chipeș, primul criminal în serie din America modernă, omul din spatele celebrului Castel al crimei, construit în umbra expoziției.

Cei doi bărbați diferiti, împreună cu o pleiadă remarcabilă de personaje secundare pline de culoare, printre care se numără Buffalo Bill, George Ferris, Thomas Edison, sunt aduși la viață, în carte, în această poveste periculoasă a legendarei expoziții care a transformat America și a pregătit-o pentru secolul XX.

Keanu Reeves îl va interpreta pe vizionarul Daniel H. Burnham, deocamdată nefiind anunțat niciun nume pentru a intra în pielea antagonistului H.H. Holmes, notează Deadline.

Keanu Reeves face echipă cu Leonardo DiCaprio și Scorsese

Adaptarea marchează primul rol consistent al lui Keanu Reeves (care este și producător executiv) într-un serial, va avea doar 8 episoade și va fi lansat în 2024, cel mai probabil filmările urmând să înceapă anul viitor.

Drepturile de ecranizare au fost cumpărate de Leonardo DiCaprio (care e și el producător executiv, alături de Martin Scorsese) în 2010, notează TVLine. La acel moment, DiCaprio plănuia să joace într-o adaptare pentru marele ecran, regizată de Scorsese, însă intenția nu s-a materializat.

Creator și scenarist al noului serial este Sam Shaw, cel care a făcut și celebrul „Castle Rock”.

Un nou film cu John Wick în rol principal va avea premiera anul viitor

Până la lansarea acestui serial, Keanu Reeves mai are câteva proiecte importante, cum ar fi premiera celui de-al patrulea film din seria „John Wick”, de anul viitor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton