Homepage  / Vedete străine

Keanu Reeves, despre relația cu iubita lui, Alexandra Grant. Ce moment frumos au petrecut recent împreună

Keanu Reeves, despre relația cu iubita lui, Alexandra Grant. Ce moment frumos au petrecut recent împreună
7

de Roxana Mirea,

Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, au o relație de mulți ani de zile. Chiar dacă actorul din „John Wick: Capitolul 4” este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală, el a făcut recent câteva comentarii despre relația lui cu Alexandra.

Keanu Reeves face comentarii rare despre viața de acasă cu iubita lui, Alexandra Grant

Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, au o relație de mulți ani de zile. Starul din „John Wick: Capitolul 4” s-a deschis recent în interviul „One Last Thing” al revistei People, răspunzând la un set de întrebări standard despre momente din viața sa – inclusiv când a dansat ultima dată sau când a fost ultima dată când a privit răsăritul soarelui.

Cu toate acestea, o întrebare i-a făcut pe fani să se îndrăgostească de răspunsul său sincer – în special atunci când i s-a cerut să descrie ultimul moment de fericire pe care și-l amintește.Acum câteva zile cu iubita mea”, a împărtășit Reeves, în vârstă de 58 de ani, referindu-se la Alexandra Grant, în vârstă de 49 de ani. „Eram în pat. Eram conectați. Zâmbeam, râdeam și chicoteam. Ne simțeam minunat. A fost foarte frumos să fim împreună.”

Art Basel 2016 – UNAIDS Gala in BaselIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Deși nu este clar când s-au întâlnit prima dată, se pare că Reeves are o relație cu Grant din 2011, când au colaborat la cartea actorului, „Ode to Happiness”. În plus, au pozat împreună pe covorul roșu la Gala UNAIDS din cadrul Art Basel 2016 din Basel, Elveția, în același an în care au colaborat pentru a doua oară la cartea lui Reeve, „Shadows”. Împreună, cei doi și-au înființat propria editură în 2017, „X Artists’ Books”, potrivit etonline.com.

În martie 2020, Grant a explicat pentru Vogue UK că a făcut mai întâi „Ode to Happiness” – care este o carte ilustrată, cu desene realizate de ea și text scris Keanu Reeves – ca un cadou personal, înainte ca ei să decidă să o publice.

Cartea a fost făcută ca o surpriză, de către mine, pentru Keanu, ca un cadou personal”, a spus Grant despre colaborarea lor. „Toți prietenii noștri care stăteau în cameră au chicotit când i-am dat-o… au spus: „Te rog să o publici!” Așa că așa am ajuns să o publicăm.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton