Homepage  / Cinema / Vedete străine

Keanu Reeves este în discuții pentru rolul lui John Wick în spin-off-ul „Ballerina”

Keanu Reeves este în discuții pentru rolul lui John Wick în spin-off-ul „Ballerina”

de Andreea Hentea,

Keanu Reeves este în prezent în discuții pentru a-l juca pe John Wick inclusiv în filmul „Ballerina”, spin-off-ul cunoscutei francize. Între timp, actorul a încheiat filmările la „John Wick: Chapter 4”, care se va lansa în martie 2023, și se pregătește pentru „John Wick: Chapter 5”, care se află deja în faza de pre-producție, scrie deadline.com.

Keanu Reeves este în prezent în discuții pentru a relua rolul lui John Wick în „Ballerina”, proiectatul spin-off al francizei sale de acțiune produse de studiourile Lionsgate.

Cine s-a mai implicat în „Ballerina”

Deși studiourile nu au comentat nimic, se presupune că, în cele din urmă, Keanu Reeves se va alătura distribuției din care fac parte deja Ana de Armas și Ian McShane. Acesta din urmă va relua rolul de manager al hotelului Continental Winston, pe care l-a jucat încă de la filmul original, „John Wick” (2014).

„Ballerina” va avea ca personaj principal o tânără asasină (Ana de Armas) îndârjită să se răzbune pe cei care i-au ucis familia, așa cum a făcut John Wick cu cei care i-au făcut rău în cele trei filme lansate între 2014 și 2019.

Producția spin-off-ului „Ballerina” este în prezent în desfășurare, cu Len Wiseman în scaunul de regizor și Shay Hatten pe post de scenarist. Basil Iwanyk, Erica Lee și Chad Stahelski sunt producători, iar Brady Fujikawa și Chelsea Kujawa supervizează proiectul din partea studiourilor Lionsgate.

Lui Keanu Reeves îi priesc continuările

Keanu Reeves a încheiat deja filmările la „John Wick: Chapter 4”, care se va lansa pe 23 martie 2023, și se pregătește pentru „John Wick: Chapter 5”, care se află deja în faza de pre-producție.

Îndrăgitul actor s-a angajat, de asemenea, să joace într-o continuare a mai vechiului său succes, „Constantine” (2005). Aceasta va fi produsă de studiourile Warner Bros. și regizată de Francis Lawrence, la fel ca primul film.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton