Homepage  / Vedete / Vedete străine

Keanu Reeves are planuri mari cu Netflix! Ce proiecte are actorul pentru viitorul apropiat

Keanu Reeves are planuri mari cu Netflix! Ce proiecte are actorul pentru viitorul apropiat

de Redactia Tvmania

Keanu Reeves (56 de ani) va juca într-un film, dar și în seria anime „BRZRKR”, ambele fiind ecranizări ale unei serii de benzi desenate a căror acțiune a fost creată chiar de el împreună cu Matt Kindt, desenele aparținându-i lui Ron Garney. Eroul lor este Berzerker, un războinic nemuritor care străbate veacurile, informează deadline.com. 

 

Seria de benzi desenate „BRZRKR” a fost lansată recent, pe 4 martie 2021, de către editorul californian de benzi desenate și romane grafice Boom! Studios, iar acum Netflix a achiziționat drepturile pentru ecranizarea sa, pe genericul căreia Keanu Reeves se va regăsi și ca producător. 

 

Seria de benzi desenate „BRZRKR”, bazată pe o idee a lui Keanu Reeves, este realizată de o echipă superprofesionistă. Scenariul este scris de reputatul scriitor, artist și designer grafic Matt Kindt, ilustrațiile sunt realizate de artistul Marvel Ron Garney și de coloristul Bill Crabtree, caracterele de literă de Clem Robins, iar desenul personajelor și coperțile i-au revenit lui Rafael Grampá. Lansată la începutul lunii martie, seria reprezintă un succes de public, fiind vândută deja în 615.000 de exemplare. 

Războinicul nemuritor care înfruntă dușmanii de-a lungul secolelor, cunoscut și sub numele „B”, este, de fapt, un semizeu, blestemat și obligat să lupte permanent, cu sacrificii teribile. După ce a rătăcit pe Pământ 80.000 de ani, el pare să-și fi găsit, totuși, un refugiu. „B” este angajat să lupte pentru guvernul SUA, urmând să obțină, în schimb, singurul lucru pe care și-l dorește – să afle adevărul despre nesfârșita sa luptă sângeroasă și despre modul în care îi poate pune capăt.

Prima ecranizare Netflix după benzile desenate „BRZRKR” va fi un film live-action, despre care nu se știe, deocamdată, când va avea premiera. Filmul va fi produs de Keanu Reeves, de Ross Richie și de Stephen Christy de la Boom! Studios și de Stephen Hamel de la Company Films, cu Adam Yoelin pe post de producător executiv. Netflix nu a anunțat însă un scenarist, un regizor sau o distribuție pentru acest proiect. 

La rândul său, seria anime realizată de Netflix va extinde universul „BRZRKR”, explorând diferite elemente ale poveștii, iar Keanu Reeves îi va da vocea sa eroului titular.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton