Homepage  / Cinema

Keanu Reeves și Ian McShane au filmat câteva scene noi la New York, pentru „John Wick 4”

Keanu Reeves și Ian McShane au filmat câteva scene noi la New York, pentru „John Wick 4”

de Mioara Tronaru,

Chiar dacă filmările pentru „John Wick 4” s-au încheiat oficial în octombrie anul trecut, la Paris, iar Keanu Reeves le-a oferit cu această ocazie ceasuri de lux cascadorilor, Daily Mail l-a surprins pe actor la începutul lunii februarie, filmând în New York. Keanu Reeves și Ian McShane au profitat de ninsoare pentru a mai filmat câteva cadre suplimentare.

Se pare că aceste refilmări sunt explicația decalării datei premierei: inițial stabilită pentru 27 mai 2022, intrarea în cinematografe a noului film al lui Chad Stahelski s-a mutat pe 24 martie 2023.

Al patrulea capitol al seriei continuă saga celebrului asasin profesionist interpretat de Keanu Reeves.

Filmările au început pe 28 iunie 2021, la Berlin și Paris, și s-au mutat apoi în Japonia și New York. În octombrie 2021, oficial s-a încheiat procesul de turnare și pelicula a intrat în postproducție.

Nu o vom vedea pe Halle Berry

După ce a încântat fanii în „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, actrița Halle Berry a declarat într-un interviu pentru IGN că nu va fi în „John Wick 4”: „Sofia (personajul interpretat de Halle Berry în „John Wick 3”, n.r.) nu va fi în următorul film”.

Dar am putea avea și o veste bună: „Nu va fi în cel de-al patrulea capitol al seriei, dar personajul meu ar putea avea propriul său spin-off. Sofia ar putea să nu se mai vadă cu John Wick, dar poate avea propria ei serie de aventuri”, a mai explicat Halle Berry.

Un fan „John Wick” s-a alăturat distribuției

Suedezul Bill Skarsgård, vedeta seriei „It”, este încântat să facă parte din distribuția noului „John Wick 4”, într-un rol „într-adevăr amuzant!”, cum cum l-a descris chiar actorul de 30 de ani.

Acesta a confirmat știrea pentru site-ul Nine Days: „M-a contactat regizorul Chad Stahelski și mi-a propus ceva care mi-a plăcut foarte mult. Este un rol într-adevăr amuzant. Nu vă pot da detalii. Dar e un rol amuzant într-un univers amuzant. Îmi place foarte mult seria aceasta de filme. Cred că sunt foarte distractive și este ceva ce nu am mai făcut până acum. La fiecare proiect nou, găsesc ceva care să mă inspire. Și îmi spun că e ceva ce nu am mai făcut și trebuie să văd cum mă descurc în noua situație”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton