Homepage  / Cinema

Keanu Reeves și Winona Ryder vor juca din nou împreună pe marile ecrane

Keanu Reeves și Winona Ryder vor juca din nou împreună pe marile ecrane

de Redactia Tvmania

Keanu Reeves (52 de ani) și Winona Ryder (45 de ani) fac din nou echipă într-o nouă peliculă, comedia romantică „Destination Wedding", informează portalul variety.com

 

Comedia romantică este scrisă de Victor Levin, cel care a scris și produs sitcomul american „Nebun după tine” („Mad about you”).

Reeves și Ryder joacă rolul a doi invitați la nuntă,  nesuferiți și deprimați, care se atrag și dezvoltă o afecțiune reciprocă pe parcursul weekendului în care participă la eveniment.

Filmul marchează cea de-a treia colaborare pe marile ecrane a celor doi actori. Keanu și Winona au lucrat împreună în urmă cu 25 de ani pentru filmul „Dracula” („Bram Stoker’s Dracula”), iar în 2006 pentru filmul „Viziuni întunecate” („A Scanner Darkly”).

„Când comedia este așezată în caracterul unui om se poate observa, iar scenariul lui Vic este unul dintre cele mai bune pe care le-am citit în ultima vreme”, a declarat producătorul Robert Jones. „Winona Ryder și Keanu Reeves sunt niște actori extraordinar de pricepuți, iar chimia lor pe ecran aduce cu adevărat aceste personaje irascibile la viață”, a completat acesta.

 

Data de lansare a comediei romantice nu este cunoscută.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton