Homepage  / Vedete / Vedete străine

Keanu Reeves, viral pe internet. Gestul uluitor făcut de actor după ce a fost cerut în căsătorie la premiera noului „John Wick 4”

Keanu Reeves, viral pe internet. Gestul uluitor făcut de actor după ce a fost cerut în căsătorie la premiera noului „John Wick 4”
13

de Andra Stana,

Keanu Reeves a participat recent la premiera noului său film „John Wick: Chapter 4”, care a avut loc în Austin, Texas. Marea surpriză a serii s-a petrecut atunci când starul în vârstă de 58 de ani a dat peste o fană înfocată, care l-a cerut în căsătorie. Acum, Keanu a ajuns viral pe internet.

În timpul discursului susținut în Austin, vedeta de la Hollywood a dezvăluit că a păstrat ca amintire ceasul și verigheta pe care personajul său le poartă în film. Acesta a fost momentul în care una dintre fanele actorului și-a făcut curaj și l-a cerut în căsătorie, scrie filmnow.ro. Reacția actorului, care nu a întârziat să apară, a devenit rapid virală. 

„Vreau să mă căsătoresc cu tine!”, a declarat fana, care a primit un răspuns amuzant din partea lui Keanu: „Ai grijă ce îți dorești!”. 

În prezent, actorul se iubește cu Alexandra Grant.

Keanu Reeves, viral pe internet. Gestul uluitor făcut de actor după ce a fost cerut în căsătorie la premiera noului „John Wick 4”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Soția secretă a lui Keanu Reeves

Keanu Reeves a dezvăluit, în urmă cu câțiva ani, că este un bărbat însurat. Carismaticul star de la Hollywood a povestit că totul s-a petrecut în urmă cu aproape 3 decenii, pe când se afla la filmările unei celebre pelicule.

În urmă cu 29 de ani, Keanu Reeves s-a căsătorit din greșeală cu una dintre colegele sale de platou. Totul s-a întâmplat în fața unui preot român, care i-a unit destinul lui Reeves de cel al Winonei Ryder în fața lui Dumnezeu, scrie nypost.com.

Mai precis, în timp ce se aflau la filmările pentru „Dracula” (1992), Keanu Reeves și Winona Ryder au ajuns să se căsătorească… din pură greșeală. Astfel, în timpul scenei în care el și Winona ajungeau în fața altarului, regizorul Francis Coppola a apelat la ajutorul unui preot român.

„La Dracula am filmat o scenă reală a cununiei religioase, cu oameni care erau chiar preoţi. Şi Winona spune că noi suntem căsătoriţi. Şi Coppola spune la fel. Deci în ochii lui Dumnezeu suntem soţ şi soţie”, a declarat actorul pentru revista Esquire.

Keanu Reeves a mai explicat că nunta din film a fost făcută după toate normele și cutumele religioase ortodoxe.

De ce Keanu Reeves donează bani sau le face cadouri colegilor lui

Keanu Reeves este cunoscut pentru generozitatea sa. Acesta chiar a donat 70% din salariul său de la primul film „Matrix”, adică în jur de 30 de milioane de dolari. În plus, el le-ar fi făcut cadouri neașteptate colegilor de pe platourile de filmare. Unul dintre prietenii lui Keanu Reeves a dezvăluit de ce actorul alege să doneze bani sau să fie generos față de colegii lui.

Keanu Reeves a donat sume impresionante unor organizații și a făcut cadouri neașteptate colegilor de pe platourile de filmare. Unul dintre pritenii lui a dezvăluit de ce Keanu Reeves obinuiește să doneze bani și să fie generos față de colegii lui. Se pare că, în spatele acestor gesturi se află nu doar generozitatea, ci și jena.

Keanu Reeves „se simte jenat să câștige atâția bani”, potrivit unui prieten de-al actorului, care a fost citat de The Post.

Keanu a dăruit mulți bani și a făcut mult bine unor oameni din jurul lui. Mult mai mult decât veți ști vreodată”, a dezvăluit un actor, continuând: „El știe cât de norocos este. Spre deosebire de alte staruri de la Hollywood, el niciodată nu ia totul de-a gata”, a mai precizat sursa respectivă.

Acum un an, averea actorului din Matrix se ridica la aproximativ 315 milioane de dolari, însă după ce a fost lovit de tragedii, actorul și-a dorit să se dedice cauzelor nobile și să facă bine.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton